İlk Gece Korkusu

yahu abartmayın, eşleriniz de çok telaşlıydı herhalde hemen hedef medef olay nedir, sevişiyorsunuz amaç kızlık bozulsun değil yani, ilkinde de gayet zevk alınabiliyor, anestol yerine ön sevişme daha iyi olmaz mı vajina kendi sıvısını salgılasa, rahat olsa, ilkini prezervatifle yapın çok korkuyorsanız, kayganlaştırıcılı.. hissetmezsiniz bile, acımaz acımıyor, çünkü yırtılıyor dediğiniz bölgede duyu siniri yok, vanlı bir hücre bölgesi değil, mümkünse siz yönlendirin, dudakları siz açın, kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız, durdurmaktan, yavaşlatmaktan korkmayın..
ve oral seks de işe yarar ayrıca onun için de daha zevkli olur (gerçekten prezervatifi düşünün, geciktiricili olandan :)) )

ya peki vajına ıslak olursada bukadar çokmu acıyor. etinden et koptu tabiri nedir o öyle ya

ya herkesin tabi ki bir olmuyor ama benim canım çok acıdı, nedenide ben kendimi acayip kastım, kalçalarımı bacaklarımı öyle bir sıktım ki anlatamam yani, ee doğal olarakda canım yandı biraz, ama daha sonra kendimi serbest bırakınca canım acımadı, vajina ıslak olursa tabiki daha az canım acıyor, biz bunun içinde bebe yağı kullandık zaten, daha iyi oldu..acıydı geldi geçti :) işte herkesin farklı sonuçta, bazılarında az kan gelirken, bende 3 defa çok fazla kanamam oldu, bilmiyorum belki benim kızlık zarım kalındı. valla keşke önceden doktora gitseydim diye düşündüm en azından bi krem verirdi :)

valla abartmıyorum canım yaa, herkesin acısı farklı oluyo işte yani herkesin bir değil ki ama.. valla eşim hiç telaşlı değildi ilk gece ben istemedim diye olmadı hatta, telaşlı olan korkak olan bendim daha doğrusu ya anestol sıvı salgılaması için deil, uyuşturuyo o bölgeyi acını alıyo, evet kayganlaştırıcı prezervatif duydum ama kullanmadık işte işte kendini sıkmazsan salarsan sorun olmucakta :) kendini kasarsan korkarsan acı oluyo :)

aman beyaww ne sıkarsınız kendinizi bırakıverin kendinizi kocanızın kollarına, sevdiğiniz adama zatii o sizin canınız yansın istermi evli bayanların dediği gibi ön sevişme şart ( sankim bende ilk gece heyecan olmicak ama sıkmam heralde kendimi )

slm arkadaslar evlenelı 1 ay olcak nerdeyse ama hala canım cok acıyor ve ılıskıden kacıyorum kızlık zarının bozulup kanın gelmesı sorun degıl o kolay oluyor zor olan ondan sonrası ayıptır söylemesı sonuna kadar gırmesı cok zor oluyor yanı benım öyle oldu burda kımseyı korkutmak ıstemıyorym önemlı olan kendını kasmamak denıyor ama ınsanın elınde olmuyor benım bacaklarım titreyip kasılıyordu hareket ettıremıyordum kendınızı cok ıyı hazırlayın ön sevısmeyı cok uzun tutun baya bı ıslak olsun ve kesınlıkle yerde yapın sert bır yerde daha kolay oluyor hepınıze Allah kolaylık versın

merhaba canım, bende hep ilişkiden kaçıyordum ilk günler, ayıptır söylemesi benimde girmesi çok zor oldu bende çok zorlandım, anestol aldım o çok iyi geldi şimdi bi kaç günden beri acı hissetmiyorum, bide alıştım artık kendimi daha serbest bırakıyorum acım olmuyo :)

Ilk gece oral sex adam demez mi biseyler hanima ?
bence tuhaf ama tabi herkesin bildigi istedigi yani .

neden olmasın, illa başkasında denemiş olduğun anlamına gelmez ki, seksin doğal güzellikleri... sıkmamak lazım, korkutmamak lazım gelin adaylarını öldüm bittim diye, hepimiz okuduk korktuk belki, kastık sonuç budur; mutlu olmayı ve mutlu etmeyi öğrenmek lazım; dip not :bide bayan üstte pozisyonu hep daha az acıtır kontrol sizdedir; bu normal doğum yapmadığınız sürece sonsuda dek doğrudur :))

Cok sukur ne iyi ne kotu bilioz bes senelik evliyim, ama her erkek belki sizin esiniz gibi dusunmez, ilk gece oral sex adamin tuhafina gidebilir ilk geceden bak bak neler yapio diyerkden .

bencede ilk geceden oral sexx benimde pek hoşuma gitmedi, yapmadım şu an içinde yapmam açıkcası, valla acı çekmeyi kabul ederim ilk gece oral yapmaktansa,..
üst pozisynda bi arkdaşımda daha rahat edersin dedi ama bende tuhaflık var herhalde :) ben üstteyken yapamadım ya :)

:teselli:a.s

walla kızlar hiç kormayın bende 1 yıllık evli hatuşumzemuszemus bende geçen sene bu zamanlar burdaydım ve yazılanları okuyordum ve kendimi öyle bir hazılamışımki o geceye bacaklarım zırrrrr diye titriyordu yatakta:1shok: ven o gece benim yüzümden olmadı inanın iş yapıldıktan sonrada dedim kendi kendime bu kadar kasmaya gerek yokmuş ona göre kızlar kasmayın kendinizi rahat olun relax olun bırakıın kendinizi kocişinize onlar işi iyi biliyorlar kaydirigubbakcemile3

artık 2 ay oldu evleneli valla yıllarca evliymişim gibiyim kızlar kaydirigubbakcemile3benim kabusum olmuştu düğünden önce acaba nasıl geçecek o gece diye,şimdi herşey süper çok afedersiniz farklı pozisyonlar deneyince biraz acı oluyo yoksa diğer yöntemler harikazemuszemus

ahah topicin prof.u gelmiş.faklı pozisyonlar hakaydirigubbakcemile3şey durumları nasıl zevk alma alamama

profosor nilttt :))) a.s.

Valla kızlar sizi bilmem ama kişisel düşüncem insanın herzaman içinden geldiği gibi davranmasıdır. içimden gelerek yaptığım birşey ( oral vs) için bak bak nelerde biliyormuş diye düşünecek bir adamla da evlenmek istemem. İnsanlar herzaman evlendikleri insanın kendi aynası olmasını ister. İkircikli davranmamak lazım kanımca ama yinede siz bilirsiniz.Bu da benim nacizane fikrim.

bn burayı gormemıstm knu actm,yöneticiler fazlaysa kaldırabilirler (= ılk geceden feci şekilde tırsıyorum ve istemedgm seyler var.Evlendiğim kişiye bu istemediklerimi nasıl solucem dıe dusunuorm

evlenmeden once su cekincelerim var bana yardimci olmani zaman tanimani istiyorum diye tane tane guzelce anlatcaksin guzelim.
bu konuda kafandaki soru isaretlerini konusup seni rahatlatmasini bekleyeceksin.
ben baska cikar yol goremiyorum. bu konuda korkun rahatsizligin endisen oldugunu bilerek evlenirse senle kocan, ona gore davranir diye dusunuyorum.
bir de bu olayi bi operasyon seklinde dusunmemek laziim bana kalirsa sevisirken opusurken daha fazlasini daha fazlasini siz talep ediyor olcaksiiniz netcede karsinizdaki sevdiginiz adam olcak. daha fazlasi da sizi bu noktaya getirmis olacak zaten.
yine de kendinizi hazir hissetmeyince esinize bunu soyleyip durdurup ya da baska seyler yapmayi deneyebilirsiniz. neticede evlilik= sex diye birsey yok hele de ilk geceden.
sakin olmakta ve akli selim dusunmekte fayda var,
yine de konunun en basinda dedigim gibi bu korku sizin evlenme isteginizin onune geciyo bu yuzden evlenmek istemiyorsaniz bir uzmandan mutlaka yardim alin.

evt haklsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…