B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
ben nişanlımı o halde düşünemiyorum. çünkü düşününce çok gülesim geliyo.sanırım korkuyorum o geceden
hangi halde cnm.ben pek anlayamadımkaydirigubbakcemile3anladığım anlamda ise nie gülüyon ki:bborofesör niltt senne düşünüyosun bu konu dakaydirigubbakcemile3
nebilim korku degil aslinda... biraz var tabi ama aslinda kendi kendimize panik yapiyorsuz.
Isterim ki bi olmaya olsunurasmayalim öyle günlerce ha girdi ha girecek diye. Ilk geceden zevkli olma imkani yok mu tecrübeli bayanlar size sesleniyorum yok mu hic ümittttttt
ilk geceyi kazasız belasız atlattın bi de zevk alması kaldı hakaydirigubbakcemile3bırak ilk geceyi bi süre sonra ki geceler de almayabilirsin.ha alabilirsin de.kişiden kişiye değişir.ama çoğunlık baya bi süre alamıyo malesef.
ha canimmmm ne güzel seyler yazdin öyle :lepi: olsun dogrulari söylorsun.. ama sen bilmiyorsun dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :dilcikar:
cok güldüm ama kazasiz belasiz atlattin bi de zevk almasi kalsin hehehe kaydirigubbakcemile3
sen ilk geceden zevk almayı planlıyosun.burda neler okudum ben.1-2 yıl hatta daha fazla zevk alamayanlar bile var.
İnşallah olmuşsundur canım,merak etmedim değil valla :)) oldun mu:)))a.s.
Niltt denemeleri biraz erteledik. Ben korktuğum için ileriki haftalarda denemeye karar verdik. Naslıksa nişanlı olduğumuz için acelesi yok dedik ama yine kafamda acaba vajinismus muyum diye sorular yok değil. İnşallah öyle bir durum yoktur. Gelişmeleri buradan aktarıcam. Desteğini bekliyorum. Teşekkür ederim. Allah seni de bir yastikta kocatsin:)
tam açılana kadar kan geldi benden,gerçekten bi adet kanamasıymış gibi oldu zaten,ama artık gelmiyo hepsi içeri geçince afedersiniz:kedi:kanama tamamen bitti,açılana kadar kanadığı için eşim dalga geçiyordu"gören de ben kasabım sanır"diye
evet bende de coktan bitti artik.kanama olmuyor.ama malesef hepsini iceri alamiyorum afedersin :)) biraz kaldi o da aciyor :)) eee zamanla artik kaydirigubbakcemile3
nilt sen korunuyormusun?
Ben hic korunmadim:kedi:delikafadulden
birsamcım,leylacım,ececim profunuz geldikaydirigubbakcemile3 valla kızlar,şu an ben çok iyiyim maaşallah,artık hedefim vajinal orgazmkaydirigubbakcemile3 ,o da uzun süre alabilirmiş..korunma kısmına gelince ben evlenmeden 1 ay önce dr a gitmiştim,yasmin verdi bana hala devam ediyorum herhangi bir sıkıntım da yok çok şükür,leylacım aynen benim de üst pozisyonda tam açılma olmuştu,insan kontrolü ele alınca daha rahat iş görüyo vallayerimseniben,geçenlerde bekar bi arkadaşım aradı bana diyo ki"sırf şu ilk gece yüzünden evlilikten korkuyorum"aaaa saçmalama dedim,ben artık profum dedimkaydirigubbakcemile3kısacası artık kızlar bu vajinismusu duyunca daha çok kokru oluşturuyolar,ama allaha şükürler olsun ne acı kaldı ne bişey çok rahatım artık,birsam cım bu konuda sana çoook müteşekkirimyerimseniben:1hug:
ah cnm benim uafacık bir katkım olduysa ne mutlu bana.ama yukarıda altı çizili konuda durrryasakkelimelan daha dün şey ettin hemen vajinal orgazmı hedef yapmışın.10 ay oldu 10 daha tık yok kaydirigubbakcemile3sana noluyo.sırada ablaların varsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?