İlk Gece Korkusu

ben nişanlımı o halde düşünemiyorum. çünkü düşününce çok gülesim geliyo.sanırım korkuyorum o geceden

hangi halde cnm.ben pek anlayamadımkaydirigubbakcemile3anladığım anlamda ise nie gülüyon ki:bborofesör niltt senne düşünüyosun bu konu dakaydirigubbakcemile3

hangi halde cnm.ben pek anlayamadımkaydirigubbakcemile3anladığım anlamda ise nie gülüyon ki:bborofesör niltt senne düşünüyosun bu konu dakaydirigubbakcemile3

NİŞANLIM SAKARDA BİRAZ. Bİ ARA BU KONUYLA İLGİLİ AĞZINI ARADIMDA BENDEN BİLGİSİZ. NAPCAZ İKİ BİLMEZ BİLMİOM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nebilim korku degil aslinda... biraz var tabi ama aslinda kendi kendimize panik yapiyorsuz.
Isterim ki bi olmaya olsun urasmayalim öyle günlerce ha girdi ha girecek diye. Ilk geceden zevkli olma imkani yok mu tecrübeli bayanlar size sesleniyorum yok mu hic ümittttttt

ilk geceyi kazasız belasız atlattın bi de zevk alması kaldı hakaydirigubbakcemile3bırak ilk geceyi bi süre sonra ki geceler de almayabilirsin.ha alabilirsin de.kişiden kişiye değişir.ama çoğunlık baya bi süre alamıyo malesef.

ha canimmmm ne güzel seyler yazdin öyle :lepi: olsun dogrulari söylorsun.. ama sen bilmiyorsun dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :dilcikar:

cok güldüm ama kazasiz belasiz atlattin bi de zevk almasi kalsin hehehe kaydirigubbakcemile3

sen ilk geceden zevk almayı planlıyosun.burda neler okudum ben.1-2 yıl hatta daha fazla zevk alamayanlar bile var.

sen ilk geceden zevk almayı planlıyosun.burda neler okudum ben.1-2 yıl hatta daha fazla zevk alamayanlar bile var.

kiz ablam ya vur dedik öldürdün :mymeka:

yapilirmi bu dügündüne allahin iznilye sayili günler kalana :asigim:

bende gelin oluyorumya sonunda hayirlisiyla kendim bile inanamiyorum...
babam bosuna sasirmadi sevgilimi söyleyeyince kaydirigubbakcemile3

neyse bacim ömrümüz olursa yasayacaz bunu.. ballandira ballandira anlatmasam bene yerimseniben:1hug:

İnşallah olmuşsundur canım,merak etmedim değil valla :)) oldun mu:)))a.s.

Niltt denemeleri biraz erteledik. Ben korktuğum için ileriki haftalarda denemeye karar verdik. Naslıksa nişanlı olduğumuz için acelesi yok dedik ama yine kafamda acaba vajinismus muyum diye sorular yok değil. İnşallah öyle bir durum yoktur. Gelişmeleri buradan aktarıcam. Desteğini bekliyorum. Teşekkür ederim. Allah seni de bir yastikta kocatsin:)

ben de senin gibiydim vajinismus muyum degilmiyim diye....hic yapamiyorduk cok aciyordu...doktora bile gitdim biliyormusun?yavas yavas olacak dedi...birden olmaz...ama yavas yavas ilerletiyoruz simdi...ha bi de biz soyle yaptik...afedersiniz ben onun ustunde oldum,kendim yavas yavas oturdum :)))))) oyle daha rahat oldu bana.butun kontrol sende oluyor.acidigi zaman duruyorsun,biraz alisinca yeniden devam... :))

benimde çok zor oldu ilk gecem çok acıdı tam girmediği halde çok acıyodu ben acıyo deyince bırakıyoduk ve her seferinde kanıyodu ve biz tam yapıncaya kadar kan hep aktı çok değil ama yani gene epey aktı ama bu işin tek kolay yolu kendini sıkmamak ve utanmamak kaykanlaştırıcı kullandık 15 gün sonra falan alışıyosun ama benim hala ara verirsek ilk girişinde az bi acı oluyo

heç acımadı, uzunca bır sure becermedık ama boşa korkmuşum. kendınızı kasmayın,kötu bişey olsa bu işi yapmak acı verse kımse yapmazdı.insanlık üreyemezdi, demek kı zevklı bışey ole duşunun. rahatlayın.

maşallah ya aranız da en kolay benim geçmiş sanırım..3 denemede oldu1. de az oldu.2.de hiç olamadı sayemdekaydirigubbakcemile3
3 de tam oldu ama öle çok acı olmadı bende ama ben krem sürdüm ya anestol ondan yaaaaa.s

birsamcım,leylacım,ececim profunuz geldikaydirigubbakcemile3 valla kızlar,şu an ben çok iyiyim maaşallah,artık hedefim vajinal orgazmkaydirigubbakcemile3 ,o da uzun süre alabilirmiş..korunma kısmına gelince ben evlenmeden 1 ay önce dr a gitmiştim,yasmin verdi bana hala devam ediyorum herhangi bir sıkıntım da yok çok şükür,leylacım aynen benim de üst pozisyonda tam açılma olmuştu,insan kontrolü ele alınca daha rahat iş görüyo vallayerimseniben,geçenlerde bekar bi arkadaşım aradı bana diyo ki"sırf şu ilk gece yüzünden evlilikten korkuyorum"aaaa saçmalama dedim,ben artık profum dedimkaydirigubbakcemile3kısacası artık kızlar bu vajinismusu duyunca daha çok kokru oluşturuyolar,ama allaha şükürler olsun ne acı kaldı ne bişey çok rahatım artık,birsam cım bu konuda sana çoook müteşekkirimyerimseniben:1hug:

ah cnm benim uafacık bir katkım olduysa ne mutlu bana.ama yukarıda altı çizili konuda durrryasakkelimelan daha dün şey ettin hemen vajinal orgazmı hedef yapmışın.10 ay oldu 10 daha tık yok kaydirigubbakcemile3sana noluyo.sırada ablaların varsırnaşık şey

vallahi şekerim senin önerin sonucunda kısa sürede acıyı aza indirgedim,ya sadece hedef diyorum zaten farkındaysan anacım,eşim de diyo zaten aylar sürer ona ulaşman merak etme ulaştırıcam uçurucam seni diyo:))) inşallaaaahh :)))delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…