- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
- Konu Sahibi melekpamukipek
-
eskiler oyle derkızlar bu doğru mu cidden birkaç kez daha okudum. ilk kez ilişkiye girdikten sonra yani kızlık bozulduktan sonra ilişkiye devam edilmemeli. 2-3 gün beklenip sonra ilişkiye girilmeli diye.
Kafam karştı ????
Bir anda oldu zaten ne desem yalan şimdiPeki sonra nasil kasmadan durabildin ? Bende pns basi girdikten sonrasinda ilerleyince aci oluyor agri oluyor dayanamiyorum
Aynen biz de 2 gün yapmamıştık benim kanamam uzun sürmüştü bir de az oldu ama uzun sürdü 2 gün kadar ne bileyimm sonra zaten hep oldueskiler oyle der
bir kere oldukdan sonra bi kç gun bekleseniz bisey olmaz, adam yada kadin hep yaninda zaten omur boyu yapacskainiz iki gun eksik kalsin cinsellik
gelin zorlanmasin yorulmasin diye
Hiç korkulacak bir şey yok.. Sadece kendini rahat bırak. Ve o güzel gününü zehir etme hepsi geliyor geçiyor. Ben 9 aylık evliyim ve inan korktuğum kadar olmadı.Kızlar merhaba. Eskiden açılmış bir konu baştan sona okudum ama bu konuda benim de çok korkularım varAğustos'ta düğünüm var nasipse. Çok korkuyorum yaa... Nişanlımla konuştum bu konuyu biraz kırıldı haliyle ben kaba mıyım ben anlayışsız mıyım sen ne zaman istersen o zaman olur dedi. Ama yapamıycam korkusu çok fazla. Ne önerirsiniz?
Benide hep korkuttular ama oyle aman aman bisey degilmis yani. Kan bile gelmeyebiliyo sdce alisik olmadigin icin biraz giriste kasilma olabilir o da alistikca geciyor zaten. Onemli olan esinin cok yavas hareket etmesi. Bak ben 3 4 aylk evliyim 9 haftalik hamileyim :) esim anlayisli oldugu icin zorlanmadim ben ins sende atlatcaksin. Hic acimicak demiyorum ama aman aman bi aci degil hele zevk alirsan sinek isirigi gibiKızlar merhaba. Eskiden açılmış bir konu baştan sona okudum ama bu konuda benim de çok korkularım varAğustos'ta düğünüm var nasipse. Çok korkuyorum yaa... Nişanlımla konuştum bu konuyu biraz kırıldı haliyle ben kaba mıyım ben anlayışsız mıyım sen ne zaman istersen o zaman olur dedi. Ama yapamıycam korkusu çok fazla. Ne önerirsiniz?
Ayrica yapamiyosunuz diye hergun denemeyin. Biraz rahat birakin kendinizi. Sarilip uyuyun. Snn cnin istedigi zman deneyinki basarasiniz.Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Naparım nasıl baş ederim bu korkuyla hiç bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?