- 27 Kasım 2019
- 314
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
Kızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah vala ben kına gecemde adet olmuştum acaip stresli bi durum kendimi hiç rahat hissetmemiştim uyurken bile.Ama eşine anlatmalısn tabi gün gün değişiklik gösteriri ana eğerki düğün gününe denk gelirse sıkıntı yapma eşinin hoşgörülü olacağını sanıyorumKızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn
Benim kına gecemde başlamıştı adetim ve benimki 10 gün sürüyor mecbur bekledi senin ki de bekleyecek ne stres yapiyosunKızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn
Ben de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarmahahah vala ben kına gecemde adet olmuştum acaip stresli bi durum kendimi hiç rahat hissetmemiştim uyurken bile.Ama eşine anlatmalısn tabi gün gün değişiklik gösteriri ana eğerki düğün gününe denk gelirse sıkıntı yapma eşinin hoşgörülü olacağını sanıyorum
Bekler illa ama ben gelinlik ve olayın büyüsü felan diye ilk gece ilişki düşündüm hep adetimin böyle denk geleceğini bilemedimBenim kına gecemde başlamıştı adetim ve benimki 10 gün sürüyor mecbur bekledi senin ki de bekleyecek ne stres yapiyosun
Daha 4 ay var belki gunlerin değişecek bekle bakalim . Bende senin gibiyim o günün büyüsünü istedim hep o gelinlik çıkarma anını felan. adetimde düzenliydi zaten ve ona gore düğün tarihini tuttukBekler illa ama ben gelinlik ve olayın büyüsü felan diye ilk gece ilişki düşündüm hep adetimin böyle denk geleceğini bilemedim
İnşallah benimde değişir de o geceye denk gelmezDaha 4 ay var belki gunlerin değişecek bekle bakalim . Bende senin gibiyim o günün büyüsünü istedim hep o gelinlik çıkarma anını felan. adetimde düzenliydi zaten ve ona gore düğün tarihini tuttuk
Bende inanın hep bundan korktum . Birde ağda var ki benim tüylerim de hemen çıkıyor o sürede onlar da çıkacakHiç belli olmaz bir bakarsın daha öncesinde olur. Benim sözlenecegim zaman hayatımda ilk defa 2 hafta gecikti ve tam gece oldum sabah o ağrıyla hazırlandım öğlen sözüm vardı ama düğünümde normalde adetli olmam gerekirken 6 gün önce oldum ve ağda yaptırmak için bile zamanım kaldı rahat rahat o yüzden şimdiden düşünme bunu o zaman belki de denk gelmeyecek denk gelirse de beklersiniz birkaç gün dünyanın sonu değil o an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçip gidiyor
Bende hep düşündüm ağdayı ne zaman yaptırsam diye düğünden tam 11 gün önce adet oldum normalde düğün günümde adetimin 3 4. gününde filan olacaktım ama adetimde bitti rahatca agdamı da yaptırdım o yüzden nisan ayındaki adet tarihinizi dikkate alarak bir hesaplama yapınBende inanın hep bundan korktum . Birde ağda var ki benim tüylerim de hemen çıkıyor o sürede onlar da çıkacak
Bana bu konuda detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyım ne zaman başlamalıyım ve ne zaman bırakmalıyımAdet geciktiren ilaclar var onlari kullan bi kereye mahsus olacak sonucta sana cok zarari dokunacagini sanmiyorum
Ay inşallah o gün olmasında bir gün sonra olmasına razıyımDeğişir merak etmeyin. Bu stresle normal seyrinin dışına çıkar.
Ay bende böyle olsam keşkeBende hep düşündüm ağdayı ne zaman yaptırsam diye düğünden tam 11 gün önce adet oldum normalde düğün günümde adetimin 3 4. gününde filan olacaktım ama adetimde bitti rahatca agdamı da yaptırdım o yüzden nisan ayındaki adet tarihinizi dikkate alarak bir hesaplama yapın
Geciktirici içersin benimki de 20 gün gecikmişti şimdi durur durur düğün günü olur diye geciktirici kullandım o iş için değil gelinlikle zor olur diyeBen de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarma
Bana bu konuda detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyım ne zaman başlamalıyım ve ne zaman bırakmalıyım