• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebelikte bebeği hissetmek

rabiko_k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
76
37
3
28
Merhabalar arkadaşlar :) ilk gebeliğim şuan 19. Haftadayım sizler bebeğinizin haraketlerini ilk ne zaman ve nasıl hissettiniz acaba? Göbek deliğimin alt kısmında bazen mısır patlaması gibi bir his oluyor acaba bebeğimi hissediyor muyum yoksa henüz erken mi?

Merhabalar arkadaşlar :) ilk gebeliğim şuan 19. Haftadayım sizler bebeğinizin haraketlerini ilk ne zaman ve nasıl hissettiniz acaba? Göbek deliğimin alt kısmında bazen mısır patlaması gibi bir his oluyor acaba bebeğimi hissediyor muyum yoksa henüz erken mi?
Ne erkeniii ben 14 15 haftalarda hissetmiştim 😅 cikolata filan ye bekle çok oynarsa kesin bebektir birde arada karnının içinde balık kayması gibi oluyor

Ben de 19 dayım 2 haftadır hissediyorum hatta bugün o mısırın patlamasını dışarıdan gördüm aşırı şaşkınım 🥰😍

aynen öyle bir baloncuk patlıyor gibi, ufak bir seyirme olmuş başlıyor hareket bende de 19. haftada başladı ilk gebeliğim. 20. haftanın ortalarında baya netleşiyor dışardan bile hissediliyor bazen. arada birşey kayıyor gibi oluyor, pıt pıt bişey vuruyor gibi oluyor :)

15 . Haftadayim bende hissetmeye başladım göz seyirmesi gibi birşey farklı birşey zaten anlıyorsunuz bebebgin haraketi olduğunu .🤲

Back