vajinal mi duydun üstten duymuyunca demişsin cnm inşallh cnm
Evet üsten duymadık doktor istersen vajinalb bakalim dedi bende olur dedim içinden duydu geçen haftada üstten duyduk kalp atışlarını ekranda görebiliyorsun çok Guzel birşey
hmmm inşallh bnmde duyulur yerimmm ben onu yaa çok tatlıdır başlıca bir mucizeler bebişler rabbimin bize verdiği en büyük nimet kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm[/QUOT
Evet büyük mucize allahın hikmeti ...inş 25 yaşındayim ve birbuçuk yıllık evliyim Canim ... Sen peki ?
hmmm inşallh bnmde duyulur yerimmm ben onu yaa çok tatlıdır başlıca bir mucizeler bebişler rabbimin bize verdiği en büyük nimet kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm[/QUOT
Evet büyük mucize allahın hikmeti ...inş 25 yaşındayim ve birbuçuk yıllık evliyim Canim ... Sen peki ?
bende birbuçuk olucak işte 21 yaşındayım martta girdimm nerelisin
bende birbuçuk olucak işte 21 yaşındayım martta girdimm nerelisin
Bayburtluyumsen nerelisin nerede yaşıyorsun ben istanbuldayim kartaldayim
Bayburtluyumsen nerelisin nerede yaşıyorsun ben istanbuldayim kartaldayim
aaaaaa yakınmışız eskiden ben kaynarcada oturuyodum eskiden şimdi gebzeedeyim aslen Bilecikliydim şimdi gebzeli oldum
aaaaaa yakınmışız eskiden ben kaynarcada oturuyodum eskiden şimdi gebzeedeyim aslen Bilecikliydim şimdi gebzeli oldum
Allah Hayirli etsin evet yakinmisizsende bulantı falan başladimi peki ?
Allah Hayirli etsin evet yakinmisizsende bulantı falan başladimi peki ?
sabahları oluyo kurulmuşn saat gibi ezana uyandırıyor beni bu sabah çok fenaydıı sende başladı mı
mrb...anneler :)))))
İnternetten baktım Eki Görüntüle 1037759 bak ek te gönderdim canım :)
sizde her gün kaç haftalık olduğunu hesaplayanlrdnsiniz dimi ben öyleyim de azcik:)
sabahları oluyo kurulmuşn saat gibi ezana uyandırıyor beni bu sabah çok fenaydıı sende başladı mı
Inanamıyorum aynı şekilde bu sabah yedide banyoya zor attım kendimi :-( herşeyi çekiyorum ama bulantı beni bezdiriyor bazen
Çok teşekkür ederim burdan sürekli takip ederim ben
Bnde azcık öyleyim canım tek değilsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?