- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
Aay çok sevindim canım yaa:)) bende salı günü duyucam miniğimin kalp atışını inşallah:))) aayy Rabbimiz kucağımıza alacağımız günü nasip etsn hepimizee:)))
telaş yapma cnm rengi değişirse ve koku yaparsa kötü diyolar bnm şuan aklımdaki tek şey inşallh kap atışını hep duyarım duymamaktan çok korkuyorum
Telaş etme canım:)) iyi düşüp iyi olcağına inan :)))
Onun değeri kaç işte bt hcg. ??? Kaç haftalık olduğunu gösteriyo o sayı işte :))) tabi şimdi artmıştır değeri
aminnnnn cnm sen ne zmn öğrendin kaç haftalık bebişin
Beta hcg 140663.00evet baya bi fazla
hep onn için dua ediyorum bulantılarım başladı rabbim sağlıklı olsun ben çekerim diyorum pozitif düşünüyorum ama günler çekmiyor
Uuuuuuuuuuu :)) senin kii büyücükkk müş :)))
Üç hafta once 5 haftalıktı o zaman öğrendimm:)))şimdi 7 haftlık
Beta hcg 140663.00evet baya bi fazla
sen duyarsın o zmn salı günü bnm 6 haftalık olucak belki duyamayabilirim
kaç haftalık hamilesin cnm baya yüksek değerin dr gittin mi
Belki bit ihtimal inşallah duyarsın canım ama
Dokuz hafta olacak sence normalmi bu değer ?
Şimdi kontrol ettim normal tabiki :)))))
Sağlık ocağı gördü doktorla hemşire birşey demediler normal dediler ama kendi doktorum cuma sabah bütün tahlillerimi görecek 8+4 haftalık hamileyim
iyiymiş 2 aylıkmış bende yeni öğrendim bu kadar çıktı sandım şaşırdımsen sesini duymuşsundurr ne zmn duydun
Altı haftalikken duydum o müthiş kalp sesini
ayyyyyy bana dua et kuşum yaww bende cuma gidicem 6 haftalık olucam inşallh duyarımmm
Inşaallah duyacaksınbende usten ultrasonla sesini duymayinca çok endişelendim ama sonrasında duyurdu kendini allaha şükür sende duyacaksın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?