İlk gebelik heyecanı

Merhaba kızlar. Ben de geçtiğimiz günlerde bebeği gördüm. Şuan 6 mm boyunda :) çift rahimliyim ve çok korkularım vardı ama doktor rahmin kendini çok iyi geliştirdiğini söyledi. Umarım sağlıkla gelir

Teşekkür ederim canım benim mide bulantım 6+4 de başladı inşallah sende başlamaz çok zor ne yiyebiliyosn ne aç kalabiliyosun bebek çok yoruyo

Teşekkür ederim canım benim mide bulantım 6+4 de başladı inşallah sende başlamaz çok zor ne yiyebiliyosn ne aç kalabiliyosun bebek çok yoruyo
Kız benim yeni Bi haftadır yoktu yoksa geceleri uykudan uyanıyorum mide bulantısına.. Kendimi wcye zor atıyordum.. Bi hafta olmadı ama sana bulantım yok Bi haftadır dedim ya yine sabaha kadar istifra ettim Bi hal oldum ama olsun :))) inşallah hayırlı evlat olsun da bu çektiklerime değsin :))

Ah canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı olsun evlatlarımız

İstifra etmişsin ya canım birde geceleri kalkıp gidiyormuşsun ya ona kötü dedim ama geçmiş ben onu yazarken unutmuşum k bakma ☺ İnşallah iyi geçer devam eder dilerim bizimki de güzel geçsin
Ah geçtiği yok mola veriyor sadece.. 2gündür 2saatte bir istifra ediyorum.. Çok zor geçiyor

Selam kızlar ben de pazartesi akşamı beta 813 gördüm beklemediğim bir gebelikti süpriz oldu henüz doktora gitmedim değeri tekrar da ölçtürmedim ölçtürmek gerekir mi acaba

Yaaa ne kadar güzel heycanını ve mutluluğunu paylaşmışsınn dua et bizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…