- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
-
- Konu Sahibi Seda2012Emre
İnşallaahTebrik ederim. Rabbim hepimize bebeklerimizle kavuşmayı nasip etsin inşallahilk stres beta artacak mı, artıyor sonra kese görülecek mi stresi başlıyor, kese de görülüyor sonra bebeği görüp kalp atışını duyabilecek miyiz stresi başlıyor derken bebek gelişecek mi, sağlıklı mı birsürü sorular kafa kemiriyor:) bende başlarda çok pinpirikliydim sonra akışına bırakmaya karar verdim. Rabbim e emanet. Batmalar kasık ağrıları normal ben 10.haftaya kadar adet olacakmışım gibi bir ağrı yaşadım. Tavsiyem kendini çok fazla dinleme, kanama, aşırı bir ağrı vs. dışında ufak tefek batmaları çok normal kendine dert etme. :)
Beta hcg 17357.62
Sat a göre 5+3
Belki ikizdir yaa keşke öyle olsaHey maşallah :) sonuç süper benim 5+2 de 4230 falandı
Belki ikizdir yaa keşke öyle olsa
Ben bu 5+2 falan nasıl oluyor anlamıyorum :) benim 45.6 çıktı sağlık ocağı doktoru birdahaki hafta içi git keseyi görmek için dedi
Her gün 1 kat artıyor :) biraz erken almışssın randevuyu ama olsun bilgilenmiş olursun regln geçti mibana 1 haftalık falan dedi pazartesiye kadar yükselir mi acaba valla çok heyecanlıyım hemen pazartesiye aldım randevuyy
Aynen dediğin gibi bilgilenmiş olurum en azından :) En son 6 şubatta adet oldum benim adetlerim düzensiz o yüzden geçti ya da geçmedi diyemiyorum.
Ahh kuzum bende bendeeBencede öyle :) keşke canım ya ikizlere bayılıyorummm
Ahh kuzum bende bendee
Aminn ❤ ya çok tuhaf ama birkaç gün önce biraz halsizlik falan başlamıştı ama dün öğrendiğimden beri acayip uykum var. Kesinlikle psikolojik
Canım en son adet gördüğün tarihi baz alarak tahmini bir hesap yapıyorlar.. Net olarak ultrasonda belli oluyor ne kadarlık olduğu.. Benim şu an 5+3ama ben 5hafta 3gün önce adet oldum aslında daha küçük yaniBen bu 5+2 falan nasıl oluyor anlamıyorum :) benim 45.6 çıktı sağlık ocağı doktoru birdahaki hafta içi git keseyi görmek için dedi
Aminn ❤ ya çok tuhaf ama birkaç gün önce biraz halsizlik falan başlamıştı ama dün öğrendiğimden beri acayip uykum var. Kesinlikle psikolojik
Benim o halsizlik daha yeni başladıuyumak istiyorum hep ama uykum gelmiyor
Gerçektende öyle yaHalsizlik ve uykusuzluk hali ben gebeliği öğrenmeden 2hafta önce başladı, psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü küçükler anca başlar uyku halin normal bende canımm :)
Benim de hep uykum var, hep uykusuzum ama hiç uyuyamıyorum.. Hamile değilken daha çok uyuyordum
Evlat için değerGerçektende öyle yadaha fazla uyuyordum