İlk gebelik heyecanı

çok sağol cnm içimi rahatlattın ama ben yinede gidip doktora görüneyim diyorum

İyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim bundan bir sene önce kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı

Canım son adet tarihin ne ise gebeliğin onun üzerinden hesaplanır
Tekrar gidip kan ver ve moralini bozma
Kese genelde 6ncı haftada gözüküyor yani birkaç gün sonra gidersen keseyi görebilirsiniz diye tahmin ediyorum
Kalp atışını duyulması da 8nci haftayı buluyor bazen

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?

Normal canım, konunun ilk sayfasını okursan ben de bebeği 7+1de gördüm

Siz şimdi ne kadarlık hamilesiniz kalp atımını aldınız mı aldıysanız ne zaman aldınız bilgilendirir misiniz. Şimdiden teşekkürler :)
Canım doktor 6+bişeydi kalp atışı var ama daha çok küçük duyulmaz demişti.
Ben hem kalbini hem bebeği 7+1de gördüm, duydum.
Şu anda 25+3 hamileyim :)

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Rabbim tüm bekleyenlerinde, senin oglusunuda bağışlasın inş.
Ne güzel her bilgiyi vermişsin.
Bu arada bi ara yazismistik benim belli oldu ikizlerimi gördüm çok şükür ☺ Hayırlısıyla kucağıma alacagimiz gunleri görmek te nasip olur inşallah..

Amin inşallah, evet canm her ne kadar da olsa unutabiliyorum hemde anı kalsın diye elimden geldiğince yazıyorum :)
Evet hatırladım ay o kadar sevindim ki ❤ inşallah bebişlerine sağ salim kavuş ❤

Reactions: Eva
cok guzrlll bir anne olacksinnn sennn cansinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…