İlk gebelik heyecanı

Merhaba kızlar. Ben de geçtiğimiz günlerde bebeği gördüm. Şuan 6 mm boyunda :) çift rahimliyim ve çok korkularım vardı ama doktor rahmin kendini çok iyi geliştirdiğini söyledi. Umarım sağlıkla gelir 🙏🏻

Canım tebrik ederim aramıza hoş geldin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi❤️ benim 6+4,kalp atışlarımızı duyduk bizde,, mide bulantım bir haftadır yok öyle büyüyoruz işte 🤗
Teşekkür ederim canım benim mide bulantım 6+4 de başladı inşallah sende başlamaz çok zor ne yiyebiliyosn ne aç kalabiliyosun bebek çok yoruyo 😊

Teşekkür ederim canım benim mide bulantım 6+4 de başladı inşallah sende başlamaz çok zor ne yiyebiliyosn ne aç kalabiliyosun bebek çok yoruyo 😊
Kız benim yeni Bi haftadır yoktu yoksa geceleri uykudan uyanıyorum mide bulantısına.. Kendimi wcye zor atıyordum.. Bi hafta olmadı ama sana bulantım yok Bi haftadır dedim ya yine sabaha kadar istifra ettim Bi hal oldum ama olsun :))) inşallah hayırlı evlat olsun da bu çektiklerime değsin :))

Merhaba kızlar. Ben de geçtiğimiz günlerde bebeği gördüm. Şuan 6 mm boyunda :) çift rahimliyim ve çok korkularım vardı ama doktor rahmin kendini çok iyi geliştirdiğini söyledi. Umarım sağlıkla gelir 🙏🏻
Ah canım hayırlı olsun 🌼 inşallah sağlıklı ve hayırlı olsun evlatlarımız ❤️

Kız benim yeni Bi haftadır yoktu yoksa geceleri uykudan uyanıyorum mide bulantısına.. Kendimi wcye zor atıyordum.. Bi hafta olmadı ama sana bulantım yok Bi haftadır dedim ya yine sabaha kadar istifra ettim Bi hal oldum ama olsun :))) inşallah hayırlı evlat olsun da bu çektiklerime değsin :)) e odaha kötü uff

İstifra etmişsin ya canım birde geceleri kalkıp gidiyormuşsun ya ona kötü dedim ama geçmiş ben onu yazarken unutmuşum k bakma ☺ İnşallah iyi geçer devam eder dilerim bizimki de güzel geçsin
Ah geçtiği yok mola veriyor sadece.. 2gündür 2saatte bir istifra ediyorum.. Çok zor geçiyor

Selam kızlar ben de pazartesi akşamı beta 813 gördüm beklemediğim bir gebelikti süpriz oldu henüz doktora gitmedim değeri tekrar da ölçtürmedim ölçtürmek gerekir mi acaba

Kızlaaaarr :KK200:

25 şubat regl olmam gerekiyordu ama olmadım,, bende 26sında acile gidip kan verdim (25 aydır çocuk hasreti çekiyorum bu arada)
2saat sonra sonucu almak için tekrar hastaneye gittim önümde 30kişi.. Öyle bir kuyruk. Heyecandan kalbim ağzımda atıyor resmen..
Neyse sıram geldi sonuçlarımı aldım, hemen baktım beta hcg 1022,82 bir gözlerim doldu dizlerimin bağı çözüldü.. Ama hala umutlanmamaya çalışıyorum. Belki yanlış yere bakıyorumdur diye. Bir de doktora göstermek için sıra bekledim ama olduğum yerde duramıyorum . :KK6:sıram geldi doktora verdim kağıtları tamda benim baktığım yeri tükenmez kalemle daire içine aldı, evet gebelik var tebrikler dedi :anneadayı: şaşırıp teşekkür edip gülümseyip çıktım doktorun odasından ama nasıl gözlerim doldu kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.

Kendimi nasıl attım bahçeye bilmiyorum elim ayağım titriyor zaten boğazım düğümlendi gözlerim dolu dolu.. Eşimi aradım sesini duyar duymaz ben hüngür hüngür ağlamaya başladım zaten :mad:

Kötü bişey oluyor sandı korktu ilk başta.
Hamileyim, baba oluyosuun ! diye(mutluluktan) ağlamaya devam ettim..
O tabi Alllaaaaah baba oluyorum diye çıldırdı :skandal:

2 yıldır her ay beklediğim minik mucizem , beklemediğim tek ayda geldi. Bu ay :anneadayı:

Beta hcg 2gün önce verdim 1022,82
Sat a göre şu anda 4+3

Mide bulantısı var iki haftadır var hastayım sanıyordum ama bebekten dolayı varmış..

Heyecan deli gibi.. Mutluluk paylaştıkça çoğalır var mı yeni hamişler benim gibi heyecanlı olan :anneadayı::KK200:

:emir_bebek:

Edit:26.02.2019da 1022,82 olan değer 05.03.2019 yani arada 7günlük bir fark var 17357,62 ye yükselmiş büyüyor bebişim çok şükür ❤❤❤

Edit:11.03. 2019 kalp atışlarını duyduk çok şükür rabbime binlerce kez ❤

Edit: 19.03.2019
Minik tırtılım 7+1 bugün. Ultrasonda 7+3. Gelişimi önde, güzel gidiyor.. 1.2cm 🌼 seni seviyorum bebeğim ❤
Yaaa ne kadar güzel heycanını ve mutluluğunu paylaşmışsınn dua et bizlere de

X