İlk evlilik yıl dönümümde yalnızdım

aslında değil ama bizim çok büyük bi sorunumuz var özel günlerde istisnasız hep kavga ederiz o konuşamaz ben konuşurdum ama bu kez bende konuşmadım byle oldu

üzülüm cnm ya:çok üzgünüm: siz yine alttan alın erkeklerde şımartılmaktan hoşlanır tıpkı bizler gibi..:icecream:

ama o gün çok önemliydi benim için gerçekten nezamandır o günüü düşünüyodum ne yapçak benim için diye gece pesta yapmış masaın üzerine koymuş hediyeyle beraber yanıma geldi kalkdrp gsterse herşey harika olcak ama o sadece bana baktı ben tepki vermeyincede yattı ilkti bu ben bunu haketmemiştim

Canım üzmeyin birbirinizi böyle şeyler için.Ben de ilk evlilik yıldönümümde annemin ilerlemiş bir kanser hastalığına yakalandığını öğrendim.ılk evlilik yıldönümü diye birşey yaşamayı bırak, bir de üzülecek somut bir derdim vardı artık. Allah'tan gelen bir şey olmadıktan sonra birbirinize şekeri zehretmeyin, olmaz mı ?kaydirigubbakcemile5

seninki daha kötü tabi üzüldüm ama çok koydu napyim içimden bişeyler koptu saanki ona eskisi gibi yakın olamam heralde

şuanda bu yazdığın msja bile sinirlenmiyorum çünkü sinirlerim laçka oldu biz 2 yıl çıktık tekbi önemli gün atlamadı evlendikten sonra olması beni üzdü seni üzermiydi bilemem ama ben bu günlere ok önem veririm

her kadın çok önem verir cnm
ayrıca sinirlenmen için yazmadım sinirlenme zaten
eskısı gıbı yakın olamam demen benı guldurdu bende bunu ifade etmek istedim ma herkeze şaka yapılmaz dimi unutmuşum bu ayrıntıyı
ÖZÜR DıLERıM CıCıM:icecream:

Back