İlk evlilik yıl dönümü

Ay bana cinnet gelir ,çiftlerin kutlaması gereken şeyleri böyle domates şöleni tadında kutladiklarinda,katlı düğün pastası bile kesmez beni,içinde krokan fıstık olursa belki

Şehrin en iyi pastanesinden aldıkları içün şeyetmiyorum kalanını da yüzsüz gibi eve getirdim bu yıl hamileydim çok güzelmiş ben bunu yerim diye

Şehrin en iyi pastanesinden aldıkları içün şeyetmiyorum kalanını da yüzsüz gibi eve getirdim bu yıl hamileydim çok güzelmiş ben bunu yerim diye
Offf afiyet şifa olsun inşallah bebise de size de biz pastamızı aldık geldik diyip onların en özel günün de turp sıkın dicem ama kutladiklari özel günleri var mıdır ki bahane dede olmuşlar artik

Offf afiyet şifa olsun inşallah bebise de size de biz pastamızı aldık geldik diyip onların en özel günün de turp sıkın dicem ama kutladiklari özel günleri var mıdır ki bahane dede olmuşlar artik

Evlilik yıl dönümlerini kutladılar bu sene
Eşimin abisigil şehir dışından gelmişlerdi tam sofraya oturacaktık kayınbabam söyledi kayınvalideme çok mutlu oldu. Ama onlar o kalabalıkla evlatları torunlarıyla mutlu oluyorlar. Biz gençler yalnızlığı seviyoruz.

Ee ununu eleyip eleği duvara astıkları için,o yasın getirisi torun torbayla kutlamak tabi. Bı biraksaniz da biz de o zamanlara gelene kadar çift olarak kutlayabilsek,o zaman ikisini de tatmış oluruz diye lafı yapistirirdim valla

Yeterki her anınızda mutluluk oluyorsa bence dışarda lüks yerde mekanda zaman gecirm ye gerek yok evde güzel masa sevdiyi yemekler yapın devamı gelir zaten

İlk evlilik yıldönümümde kucağımda kızım uyusa da uyusak modundaydık
İkincisinde kızım ve geniş aile (kv grubu) hepbirlikte kutladık. Çünkü evlilik yıldönümümüz aynı zamanda doğum günüydü
Üçüncüsünde zar zor kızımı kvye (annem normalde hep yardımcı olduğu için o gün kvyi gözüme kestirmiştim ) bırakıp Cem Adrian’ın konserine gitmiştik
Diğerlerini hızlı geçersem şık bir restoranda yemek başka bir sefer birkaç günlük yurtdışı kaçamağı yine başka bir sefer yurtiçi seyehati vb çoğaltılabilir. Normalde belki peri bacakarı, balona binmek hoş olabilirdi ama şu an yapılabiliyor mu ve bütçeniz uygun mu bilemiyorum? (pandemi gerçeği hala sürüyor maalesef , hava şartları da cabası) O yüzden;
Masaj, yatak aktiviteleri ve yemek dışında aklıma bir şey gelmiyor. O gün normaldeki temel yaşamsal ihtiyaçların yoğunlaştırılmış versiyonu yaşatılabilir. Umarım güzel musmutlu bir yıldönümü geçirirsiniz.

Çok teşekkür ederim inşallah hiç unutamayacağımız bir gün olur da

Maddi durumumuz elverişliyse bulunduğunuz şehre yakın bir yerlerde dağ evi yada o tarz bungolov falan varsa kiralayabilirsiniz bir geceliğine mesela...şömineli ve jakuzili olması teecih sebebi olabilir..
Romantik bir akşam yemeği,kullanıyorsanız hafif alkol ...sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…