• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ev mi mobilyalar mı?

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar size sorum şu olacak. ilk ev tutulup sonra mobilya mı alınmalı yoksa mobilya alındıktan sonra evi tutmakta uygun olur mu?
sizler hangi şekilde mobilyalarınızı aldınız yardımcı olursanız sevinirim

(doğru yere açtım mı bilmiyorum ama değilse uygun bir yere taşınacağını umuyorum)

Cnm bnce önce evi bulun, sonra eşyaları alın. Çünkü evinin şekli çok önemli eşyalarını alırken. Eşyaları önce alırsan sorun olma ihtimali çok yüksek.

ee kızlar peki adı üstünde kiracı olacaz tuttuğumuz evde ne kadar oturacağımız belli değil bundan sonra ki evlerimizi eşyaya göre mi seçecez:31:

ee kızlar peki adı üstünde kiracı olacaz tuttuğumuz evde ne kadar oturacağımız belli değil bundan sonra ki evlerimizi eşyaya göre mi seçecez:31:
şöyle olabilir madem kiracısınız ve ev değiştirme ihtimaliniz yüksek ilk evinizi tuttuktan sonra daha hesaplı orta halli eşyalar alırsınız tanışınırken zarar gelirse hem içinize oturmaz hemde ortalama büyüklükte her eve uyum sağlar. kendi evinize geçtiğinizde ise o eve göre artık mimar mı tutarsınız siz mi dekore edersiniz ömürlük diye tabir edilen lüks eşyalar alırsınız derim. evli değilim ama çok ev taşıdık yaklaşık 10 kez ev değiştirdik şimdi kendi evimizdeyiz çok şükür size anlattığım taktiği uyguladık. kira evlerde otururken hafif taşınması kolay hem şık hem rahat eşyalar almıştık şimdiki eve alınan eşyalar ise zinhar yer değiştiremez süpürürken bile zor kıpırdatılıyor.

canım bence önce eviniz belli olsun sonra eşyalarınızı seçin.. şimdi her eve uyar diye bir köşe takımı alırsın (mesela) şans bu ya, duvardaki bir çıkıntı veya girintiden, kolondan vs. oraya kesinlikle hiçbir biçimde uymaz (kuzenim yaşamıştı bunu) aynı şey yatağın ve gardrobun için de geçerli.. ben risk almayın derim. eğer bazı markalarda indirim görüyor ve kaçırmadan alalım ya da düğüne kadar ödensin bitsin işte diye düşünüyorsanız hiç korkmayın indirimler hep oluyor ve ödeyebileceğiniz taksit tutarını her ay kenara ödermiş gibi koyup, sonra peşin alırsanız çok rahat edersiniz :34:

küçük eşyalar, mutfak araç gereci alınabilir şimdiden ama büyük olanlar ev tutulduktan sonra ki kısım bence.

biz de kiraya çıkıcaz haziranda düğünmüz var
önce ev tutucaz, eşyaları ona göre alıcaz.
ilk etapta çok çok lüks eşyalar almayı düşünmüyoruz, ve evimiz 3 + 1 de olsa çook fazla eşya almayalım diyoruz . 2+1 bakıyoruz zaten.

Back
X