- 7 Mayıs 2012
- 7.208
- 8.230
- 398
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Uyuz kolay geçiyor diye biliyorum dikkat edinYa ben de yeni öğredindim tabi Rabbim in gücüne gitmesin ama kınamamda zor geçiyor ondan bende çocuğu tutum 2. 3 gün önce annesi de o zaman söyledi ama krem sürüyoruz baya geçti dedi bulaşırmı kızlar ben birde hamileyim çocuğum da var geçer diye biraz endişelendim
Valla benim meme halka arz edilmişti alismistim))
Bir zahmet diğerleri başka odaya geçsin, emzirme önlüğü de ayrı dert onu takması çıkarmadı. Onunla uğraşacağıma açarım mememi daha iyi.başka bi odaya geç yada emzirme önlüğü kullan nasıl rahat ediyosan öle yap
Doğumdan sonra emzirmeye başlayınca yanında bir sürü insan oluyor utandınız mı çekindiniz mi ben çekinirim nasıl olacak yalnız kalamaz mıyız
Anne baba gelmek ister ki gönülleri kalır hem de. Diğer konuda dikkat ederim ama anlık gelişen şeyler ilk hamileliğim inşallah düzgün doktor ebeye denk gelirimYeni dogum yapan kuzenim anlatti. Hanim doktoru dogumdan sonra gelmis , bizim kiz sütüm gelmiyor deyince iki gogsunu de acitarak sikmis uyarmadan. Bir de böyle tipler var dikkatli olun hastanede de . Ebe vs onlar da en azindan dokunmasin istiyorum ben de.
O yüzden zaten ne kayinvalide ne de annemi cagirmadik doguma. Kendimiz ilgilenecegiz
Benim hep buydu :)))
Bir zahmet diğerleri başka odaya geçsin, emzirme önlüğü de ayrı dert onu takması çıkarmadı. Onunla uğraşacağıma açarım mememi daha iyi.
Farkında mısın gergin olan sensinsen öle yaparsın biz öle yaptık !!!!
ne bu öfke yaa elinden gelse çık dışarı diycen
Farkında mısın gergin olan sensin
Kızın yazısında ne negatiflik ne ünlem ne çirkin ifade var
Kendninkine bak birde tarafsız ol ama ...
Öfkeli değilim, neden öfkeli olayım ki? Kimseyi de kovmadım. Bir odada yeni doğum yapmış bir kadın emzirecekse o emziren kadın değil diğerleri olmalı bana göre.sen öle yaparsın biz öle yaptık !!!!
ne bu öfke yaa elinden gelse çık dışarı diycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?