• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk emzirmeye başladığınızda utandınız mı yanınızdakilerden ?

Ya ben de yeni öğredindim tabi Rabbim in gücüne gitmesin ama kınamamda zor geçiyor ondan bende çocuğu tutum 2. 3 gün önce annesi de o zaman söyledi ama krem sürüyoruz baya geçti dedi bulaşırmı kızlar ben birde hamileyim çocuğum da var geçer diye biraz endişelendim
Uyuz kolay geçiyor diye biliyorum dikkat edin

Yeni dogum yapan kuzenim anlatti. Hanim doktoru dogumdan sonra gelmis , bizim kiz sütüm gelmiyor deyince iki gogsunu de acitarak sikmis uyarmadan. Bir de böyle tipler var dikkatli olun hastanede de . Ebe vs onlar da en azindan dokunmasin istiyorum ben de.

O yüzden zaten ne kayinvalide ne de annemi cagirmadik doguma. Kendimiz ilgilenecegiz

Ben yazin dogum yapmistim, asiri sicakti. Benim esgal 😂😂😂

8946451E-6AB0-49B5-8F25-ED8EA0737E5D.jpeg

Yeni dogum yapan kuzenim anlatti. Hanim doktoru dogumdan sonra gelmis , bizim kiz sütüm gelmiyor deyince iki gogsunu de acitarak sikmis uyarmadan. Bir de böyle tipler var dikkatli olun hastanede de . Ebe vs onlar da en azindan dokunmasin istiyorum ben de.

O yüzden zaten ne kayinvalide ne de annemi cagirmadik doguma. Kendimiz ilgilenecegiz
Anne baba gelmek ister ki gönülleri kalır hem de. Diğer konuda dikkat ederim ama anlık gelişen şeyler ilk hamileliğim inşallah düzgün doktor ebeye denk gelirim

sen öle yaparsın biz öle yaptık !!!!

ne bu öfke yaa elinden gelse çık dışarı diycen :halay:
Farkında mısın gergin olan sensin
Kızın yazısında ne negatiflik ne ünlem ne çirkin ifade var
Kendninkine bak birde tarafsız ol ama ...

Farkında mısın gergin olan sensin
Kızın yazısında ne negatiflik ne ünlem ne çirkin ifade var
Kendninkine bak birde tarafsız ol ama ...

hiç öle senin dediğin gibi biri diğilim cevaplarımda gayret sakin normal fikir beyanı sen bi acayip tavır aldın durduk yere anlayamıyorum hep mi beni buluyo ?

Ben emzirme onlugunu kullanamadim.Utanirim saniodum ama hiç rahatsız olmadım öyle emzirdim.

Back