- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Doğumdan sonra emzirmeye başlayınca yanında bir sürü insan oluyor utandınız mı çekindiniz mi ben çekinirim nasıl olacak yalnız kalamaz mıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben emzireceğim zaman odadan çıkmalarını rica ediyordum, zaten şu anda salgın olduğu için ziyarete gelenlerin içeride çok fazla kalmalarına müsaade etmeyin bence.Doğumdan sonra emzirmeye başlayınca yanında bir sürü insan oluyor utandınız mı çekindiniz mi ben çekinirim nasıl olacak yalnız kalamaz mıyız
Anne kayınvalide falan. Ben annemle çok şey paylaşmadım pek ergenlikte falan o yüzden annemden de utanırım yaBen emzireceğim zaman odadan çıkmalarını rica ediyordum, zaten şu anda salgın olduğu için ziyarete gelenlerin içeride çok fazla kalmalarına müsaade etmeyin bence.
Emzirme önlükleri oluyor, onlardan kullanabilirsiniz. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziAnne kayınvalide falan. Ben annemle çok şey paylaşmadım pek ergenlikte falan o yüzden annemden de utanırım ya
Çok garip bişey kendimi hayal ediyorum da tuhaf geliyordoğumdan sonra ilk odaya girdiğimde daha bebegimi sevemeden kokusunu alamadan annem aç gösünü emzir dedi. ve yara oldu.
ama bebegime şöle bi baktım çok güzel histi.. süt gelmiyo ama memeyi çekiyo lüp lüp
Sonraları öyle yaparım ama ilk günler ilk hafta falan illa ki yanımda olurlar bi de herkes meraklı oluyo bebek içinYatak odana geçip emzirirsin
Amin teşekkürlerEmzirme önlükleri oluyor, onlardan kullanabilirsiniz. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Ayy Allah korusun insanlar biraz düşünceli olmalı ya insan sevmek öpmek istiyor elbet ama hastalık vs konusunu düşünmüyorlar. Öpme şöyle yapma böyle etme deyince de yanlış anlıyorlarKızlar mümkünse kimse öpmesin komşumun alt komşusuyla kuzeni gelmiş bebek sevmeye diye öpmüşler bebeği uyuz oldu çocuk ta komşunun Kuzeni de varmış Rabbim korusun inşallah minikleri
evet sevmek istiyorlar.Sonraları öyle yaparım ama ilk günler ilk hafta falan illa ki yanımda olurlar bi de herkes meraklı oluyo bebek için
Söylemiş komşum komşunun kuzenine uyuz kapmış çocuk bu kremi verdiler diye aa o çok rahatlatır demiş iyi de yani madem biliyorsun neden çocuğu elersin o yüzden dikkatli olmak lazım kırılmasın diyoruz ama çocuğunuz dan kıymetli değiller bırakın kırılsınlarAyy Allah korusun insanlar biraz düşünceli olmalı ya insan sevmek öpmek istiyor elbet ama hastalık vs konusunu düşünmüyorlar. Öpme şöyle yapma böyle etme deyince de yanlış anlıyorlar
Bazen söylemiyorlar da uyuz bi de çok zor geçiyor kimisinde kaç ay sürüyor inşallah çabuk geçer çok beter bişey uyuzSöylemiş komşum komşunun kuzenine uyuz kapmış çocuk bu kremi verdiler diye aa o çok rahatlatır demiş iyi de yani madem biliyorsun neden çocuğu elersin o yüzden dikkatli olmak lazım kırılmasın diyoruz ama çocuğunuz dan kıymetli değiller bırakın kırılsınlar
Lohusa pijamasının emzirme yeri var bebeği oraya koyunca memeniz gözükmüyor zaten bebeğin kafası kapatıyor. Ayrıca emzireceğim zaman odada sadece annem ve hemşire oluyordu hastanede başka kimse olmak zorunda değil. Evde de emzireceğiniz zaman kendi odanızda emzirirsiniz. Ben dışarda kafede vs de çok emzirdim. Müslin örtüyü bağlayıp bebeği altına koyuyordum rahatça emiyordu kimse de bir şey görmüyordu. Emzirme örtüleri de var zaten onlardan da alabilirsiniz.Doğumdan sonra emzirmeye başlayınca yanında bir sürü insan oluyor utandınız mı çekindiniz mi ben çekinirim nasıl olacak yalnız kalamaz mıyız
Ilk zamanlar ben de utanirim sanmistim ama pek iyle olmadi. Acip acip emzirdim annemin ve kayinvalidemin yaninda. Bikac kere babam girdi salona vs ama arkasini dondu cikti hemen. Sonraki geldiklerinde babamin yaninda bile sut sagdim cunku cocuk uyuyo icerde ve her bos animda sagmam lazim. E annemlerle de iki dk konuscak zaman yok, babam koltugun bi ucuna ben bi ucuna(prize yakin tarafa) annrm ortamiza oturdu tv izledik cay ictik konustuk vs :) ama baskasi olsa yapamazdim. Hele ilk uc hafta yara oldu gogsum bildiginiz ustum ciplak gezdim evde cunku hava almasi lazim. Kapak falan kar etmemisti.Çok garip bişey kendimi hayal ediyorum da tuhaf geliyor
Ay benimkisi hic eevmedi o ortuleri ben de beceremedim. Ama cocuk ac ve agliyor napcaksinin. O yuzden disardayken arabaya yakinsak arabada emziriyorum. Bi kere arkadasim siper oldu onume parkta. Arkam da agaclikti oylr acikta emzirdimLohusa pijamasının emzirme yeri var bebeği oraya koyunca memeniz gözükmüyor zaten bebeğin kafası kapatıyor. Ayrıca emzireceğim zaman odada sadece annem ve hemşire oluyordu hastanede başka kimse olmak zorunda değil. Evde de emzireceğiniz zaman kendi odanızda emzirirsiniz. Ben dışarda kafede vs de çok emzirdim. Müslin örtüyü bağlayıp bebeği altına koyuyordum rahatça emiyordu kimse de bir şey görmüyordu. Emzirme örtüleri de var zaten onlardan da alabilirsiniz.
O durum bende de var. Cok travmatik bir gecmisim oldu annemle. Annem dahil kimsenin yaninda onlukle bile emzirmedim. Cunku garip bir israrcilik var insanlarda. Yanlarinda onluk kullansam eminim biri ucundan acip o an bebek gormeye de calisirdi. Altinda bebek aglasa aman onla ne ugrasiyorsun yabanci mi var ac emzir rahat rahat vs uzatir dururlardi. En temizi bebegi emzirecegim zaman baska odaya gittim. Kapiyi vurmadan dalacaklarini bildigim icin mumkunse kapiyi kilitledim, degilse kapinin arkasina oturdum. Resmen kararlarimi uygulayabilmek icin bin dereden su getirmem gerekti Cok abartili buldular ama bu duruma alistiktan sonra da hicbir konuda israrci olmadilar, delidir ne yapsa yeridir anlayisi gelistirdi butun akrabalarAnne kayınvalide falan. Ben annemle çok şey paylaşmadım pek ergenlikte falan o yüzden annemden de utanırım ya
Ya ben de yeni öğredindim tabi Rabbim in gücüne gitmesin ama kınamamda zor geçiyor ondan bende çocuğu tutum 2. 3 gün önce annesi de o zaman söyledi ama krem sürüyoruz baya geçti dedi bulaşırmı kızlar ben birde hamileyim çocuğum da var geçer diye biraz endişelendimBazen söylemiyorlar da uyuz bi de çok zor geçiyor kimisinde kaç ay sürüyor inşallah çabuk geçer çok beter bişey uyuz