- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.826
Daha dün bir bugün iki tövbe bismillah ne ara iyi anne olamadığınıza karar verdinizMerhaba,
Dün sabah 9 da kızıma kavuştum çok şükür. Fakat hiç iyi değilim benzer tecrübelere ihtiyacım var.
Bebeğimi doğduktan 2 saat sonra emmek üzere göğsüme koydular bebeğim tuttu ve çok güçlü şekilde emmeye başladı ama inanılmaz bir acı hissettim 5 saniyeden fazla dayanılmıyordu defalarca tekrar denediler ve her seferinde aynı acı oldu şuan göğüs uçlarıma pijama dahi giyemiyorum inanılmaz şekilde acıyor bebeğimi emziremiyorum sağıyorum, milim milim kolostrom geliyor sadece yaşayan var mı ?
Bu şekildeyken ne yaptınız yardımlarınızı bekliyorum çok üzülüyorum iyi anne olamadım , yetersizim gibi hissediyorum .
Göğüs ucu yarası, kanaması hata nerdeyse kopması anneliğin şanındandır , tecrübeyle sabittir
Silikon göğüs ucu kullanın emzirirken, çok rahat edersiniz. Ve bebeğin göğüsünü tam kavraması sağlayın, dik oturun. Sırtınızı emzirme yastığı tarzı birşeye yaslayın bebeğinizi rahat bir pozisyonda kucaklayarak emzirin, büklüm büklüm emzirirken göğüsünü tam kavrayamaz, sade ucunu alır ve damakları sert olduğu için yara yapar, parçalar bile. Offf çok acıyor biliyorum 13 sene geçti ama o acıyı asla unutamam ama hepsi geçiyor
Gözünüz aydın bu arada, güle güle sağlıkla büyütün inşallah