- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- Konu Sahibi Persephone955
Sol omzumun arkasına dusunuyorum
Güzel olur
Mustafa Kemal'in askeri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol omzumun arkasına dusunuyorum
Ayy cok guzellBuyrun bu da benim ilk dövmem umarım beğenilir❤️❤️❤️
Eki Görüntüle 1207020
Mustafa Kemal'in askeri.
Tesekkür ederim :)vayy şahane olmuş
Tesekkürrrr :)Ayy cok guzell
Bende beğeniyorum ama bu gerçekten günah çünkü vücudumuz bize emanet veriliyor onu beğenmemek ve değiştirmek estetik gibi günahmış.belki geri kafalı dieceksiniz ama bende modern bi bayanım ama günah olduğu içinBuyrun bu da benim ilk dövmem umarım beğenilir❤️❤️❤️
Eki Görüntüle 1207020
Mustafa Kemal'in askeri.
Doğrudur bir şey diyemem. Kişiden kişiye de değişir. Ben belki müslümanım belki hristiyan belki ateist belki deistim. Bundan dolayı günah da sevap da benim içimde ben ve O arasında.Bende beğeniyorum ama bu gerçekten günah çünkü vücudumuz bize emanet veriliyor onu beğenmemek ve değiştirmek estetik gibi günahmış.belki geri kafalı dieceksiniz ama bende modern bi bayanım ama günah olduğu için
Evet ona tabiki karışamam ama senin için değilde yaptırmak isteyenler için yazdım yoksa haddime değil yaptırmak isteyen 2 kez düşünsün diye ufak şeyleri bende beğeniyorum ama günah olduğunu bile bile yaptıramam belki ona gelene kadar neler günah diceksiniz ama benim düşüncemde bu yöndeDoğrudur bir şey diyemem. Kişiden kişiye de değişir. Ben belki müslümanım belki hristiyan belki ateist belki deistim. Bundan dolayı günah da sevap da benim içimde ben ve O arasında.
Benim acı eşiğim baya yüksektir :) pek acı hissetmedim birazcık acıdı :)Cok hos olmus :) benimde sol omzumda kuslarim var. O bolge acidi mi yaptirirken ?
Benim acı eşiğim baya yüksektir :) pek acı hissetmedim birazcık acıdı :)
Sanırım bağımlılık gibi ya :) koluma yaptıracağım önümüzdeki yaz da :)Dayaniklilik olayi tabi :) bende cok acidi diyemem :)
Evet bikere yaptirinca devami geliyor genelde :) ben simdilik dusunmuyorum 2.yi :)Sanırım bağımlılık gibi ya :) koluma yaptıracağım önümüzdeki yaz da :)
Aynen :) bakalım :)Evet bikere yaptirinca devami geliyor genelde :) ben simdilik dusunmuyorum 2.yi :)