• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk doğum günü hediyesi

Merhaba hanımlar.
Bir buçuk ay sonra bebeğimin ilk doğum günü olacak inşallah. Üç kişilik bir aileyiz. Masa süsleme, konsept gibi şeyleri pek sevmiyorum. Böyle bir hazırlığa girmek istemiyorum.
Hediye olarak da bebeğimiz adına bağış yapmak istiyorum. Çocuklara gitmesi ve güvenilir olması önceliğim. Meblağ konusunda bir sıkıntı yok, sadece hangi kurumlara bağış yaparsak daha anlamlı olur acaba? Birden fazla yer de olabilir. Hatta daha bile güzel olur.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.
🤗🤗
bence bir yere gondermeyin. bagis yapmak istediginiz miktarda hediyeleri alip cocuk yuvasina goturun. artik ben herseye supheli yaklasiyorum. can dostlarimdan mama kumbaralarina mama gonderiyorum etc. ozellikle kizilayin bile neler yaptigini gorunce :(

Öncelikle çocuğunuzun doğum günü kutlu olsun Allah ailesiyle beraber sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin inşallah 🤗 Yardım için bir fikir de ben vermek istiyorum HAYTAP adında bir kuruluş var duydunuz mu bilmiyorum ama işkence görmüş tecavüze uğramış yada ağır işlerde kullanılan hayvanları kurtarıp çiftliklerinde bakıyorlar aynı zamanda yapılan yardımlarla sokak hayvanlarını besliyorlar ben olsam oraya bağış yapardım🙃
4 sene boyunca aktif haytap temsilcisiydim 😍

bence bir yere gondermeyin. bagis yapmak istediginiz miktarda hediyeleri alip cocuk yuvasina goturun. artik ben herseye supheli yaklasiyorum. can dostlarimdan mama kumbaralarina mama gonderiyorum etc. ozellikle kizilayin bile neler yaptigini gorunce :(

Salgın ortamında hiçbir yere gitmek istemiyorum. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Bu nedenle online bağış araştırmıştım.
Evet maalesef... 😕 Benim de güven konusunda tereddütüm olduğu için sormak istedim. Ban yediğim için şimdi dönebildim 🙈

Ben hayvanlara ve LÖSEV yardım etmeyi tercih ederim
Kurban kesmiştik adağım vardı onuda Bursa’da çocuk esirgemeye götürmüştüm eşime çocuklar ve hayvanlar en hassas noktamdır

Yaaa süperr 🥰 Çok güzel işler yapıyorlar yada yapıyorsunuz mu demeliyim?🙃 İyiki var o kuruluş o zavallıcıkların melekleri 👼
Evvett öyleler hicbir derneğe kolay kolay güvenmem ama onlari cok tutuyorum haytap adi altinda 4 sene boyunca cok güzel isler yaptik. Haytap sadece bir grup ismi asıl önemli olan sizler gibi hayvanlari seven insanlar 😻

Back
X