İlk doğum günü hediyesi

furusan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
1.891
5.556
158
Ankara
Merhaba hanımlar.
Bir buçuk ay sonra bebeğimin ilk doğum günü olacak inşallah. Üç kişilik bir aileyiz. Masa süsleme, konsept gibi şeyleri pek sevmiyorum. Böyle bir hazırlığa girmek istemiyorum.
Hediye olarak da bebeğimiz adına bağış yapmak istiyorum. Çocuklara gitmesi ve güvenilir olması önceliğim. Meblağ konusunda bir sıkıntı yok, sadece hangi kurumlara bağış yaparsak daha anlamlı olur acaba? Birden fazla yer de olabilir. Hatta daha bile güzel olur.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.
🤗🤗

Yardım Gönüllüleri, Türk Eğitim Vakfı , Lösev, Darüşşafaka. Hatta Köy Okulları Projesi var instagramda. Cogu köy okulundaki öğrdncilerin ihtiyaci oluyor. Öğretmenim oradan biliyorum. Daha güzel olur.

Lösev ve Darüşşafaka ilk aklımıza gelenlerdi. İnstagramı hiç bilmiyordum hemen bakayım. Teşekkür ederim 😊

Şahsen vakıflara fekan pek bağışta bulunmayı sevmiyorum.instagramda anneler var. Evlatlarının rahatsızlıkları var. Genelde onlara ulaşıp elimden gelen bir ihtiyaçlarını karşılıyorum.

Lösev ve Darüşşafaka ilk aklımıza gelenlerdi. İnstagramı hiç bilmiyordum hemen bakayım. Teşekkür ederim 😊
İnstagram olmasina bile gerek il ya da ilce mem e gidip sorun. Yakınınızdaki 2 tane köy okulundaki cocuklari sevindirirsiniz eğer okullar açılırsa. Bir de üzücü olan çocukların ailelerinin maddi imkânı olmasina rağmen bakimlari ihmal ediliyor. Görseniz cogunun ayakkabisi delik montu eksik. Arkadasimin ablasinin okulunda bir tane özel egitime ihtiyac duyan kiz vardi. Tekerlekli sandalyesi yok diye okula gelemiyordu. Bir bağışçı ona tekerlekli sandalye almıştı 🌿

Şahsen vakıflara fekan pek bağışta bulunmayı sevmiyorum.instagramda anneler var. Evlatlarının rahatsızlıkları var. Genelde onlara ulaşıp elimden gelen bir ihtiyaçlarını karşılıyorum.
İnstagramdan kim gerçek kim yanlış bilmek mümkün olmuyor maalesef. Bir de bazi aileler var imkansizliklar icindeler 4-5-6 cocuklari oluyor. Cocuklarim var diye demogoji yapıyor

Güvenilir olduğundan nasıl emin oluyorsunuz acaba? Ben içimde hiçbir şüphe kalmasın istiyorum. Parasından değil de sanki acaba mı dersem bir anlamı kalmayacak gibi geliyor. Bu nedenle de şimdiye kadar bizzat bildiğimiz ailelere yardımı tercih ettik.

İnstagramdan kim gerçek kim yanlış bilmek mümkün olmuyor maalesef. Bir de bazi aileler var imkansizliklar icindeler 4-5-6 cocuklari oluyor. Cocuklarim var diye demogoji yapıyor

Biliyorum. Yardım ettiğim kişileri iyi seçmeye gayret ediyorum. Dikkatli olmakta fayda var dediğiniz gibi

Evlenirken davetiyeleri darüşşafakadan yaptırmıştık biz. Nedense darüşşafakaya karşı içimde başka bir ponçiklik var :KK200:

Güvenilir olduğundan nasıl emin oluyorsunuz acaba? Ben içimde hiçbir şüphe kalmasın istiyorum. Parasından değil de sanki acaba mı dersem bir anlamı kalmayacak gibi geliyor. Bu nedenle de şimdiye kadar bizzat bildiğimiz ailelere yardımı tercih ettik.

Şöyle birşey var: ben vakıflarda paranın bir büyük kısmının organizasyonun kendisine gittiğini bildiğim için asıl oraya vermiyorum. Seçtiğim anneler genelde evden iş yapmaya gayret eden kadınlar. Onları önce bir süre takip ediyorum. Sonra yapacağım yardıma karar veriyorum. Ailelerin genelde ilk başta yardım etmek istediğimden haberi olmuyor. Sahtekarlar da vardir muhakkak.ama şimdilik iyi gidiyoruz diyebilirim. 😅

Back
X