Hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum inşallah
poğaça yerine tam tahıllı ekmekle sandviç yapıp yesen çok daha sağlıklı ve hızlı kilo verirsin
Evet diyet yapmaya karar verdim. Bir listeye uymayacağım. Çalıştığım için öğlen yemeğinde iş yerimin yemekhanesinde çıkan yemeklerden yiyorum. Sabah bazen kahvaltı yapamıyorum iş yerinde poaça yiyorum. son olarakta 2 günde bir kayınvalidemde yemek yiyorum. o yüzden belli bi diyet listesine uymam mümkün değil.
Diyetime bugün başlıyorum. Ekmeği kahvaltı haricinde hayatımdan çıkarmayı planlıyorum. ara öğün yapamiycam maalesef çünkü çalışıyorum
Sabah 1 poğaça yedim yanında tabiki çay vardı ve aklıma geldikçe de su içiyorum şuan itibariyle durum bu.
Öğlen yemekhanede çorba, pilav/makarna, herhangi iki çeşit yemek, salata/yoğurt çıkıyor. Pilav/Makarna almayı düşünmüyorum. Ekmek zaten yok. yemeklerimi de tam bitirmeden kalmak niyetim var. Her öğünümü gün içinde neler yediğimi buraya yazacağım inşallah :)
Bu arada evde tartı yok kilomu bilmiyorumLakin boyum 1,70 kilomda tahminen en fazla 75'tir.
ekmeği çıkarmayı bende doğru düşünüyordum ama diyetisyenim bunun hatalı olduğunu söyledi üç öğüne esmer ekmek koydu...Makarna pilav yemeyip ekmek yemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum diyetisyen önerisi:)Çünkü insan ekmek yemezsem karbonhidrat ihtiyacını başka şeylerden alır dedi poaça gibi:) İnş istediğin kilolara ulaşırsın
evet cnm diyetisyen 1 kase çorbanın 1 dilim ekmeğe eşit olduunu söylediYa zaten dün akşam yemeği ekmeksiz yiyemedim, yanına az ekmek yedim. poğaça hergün yemiyorum evde kahvaltı yapamazsam nadiren oluyo. ona da dikkat edicem zaten yememeye çalışıcam yani. Öğlenleri de ekmek yerine çorba sanırım aynı işi görüyor.
Ya ben onu yapamam sanırım, ekmeksiz yemeği yiyemedim akşam. Veya kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. açıkcası bana asıl kilo verdirecek olan akşamları öğün haricinde birşeyler yemek. Kahvaltı ve öğlen yemeğimi hiç abartmazdım zaten normalde de ama akşamları yemeği iyi yer üstüne bide çay yanına abur cubur yerdim. o yüzden kilo aldım. onu halledebilirsem idealime ulaşırım diye düşünüyorum :)bende karatay dıyetı yapıyorum ekmek ve seker urunlerınden uzak duruyorum.
Kahvaltıda yumurtayı ne sıklıkla yiyorsun hergün yemiyosun herhaldehttp://fitvesagliklibiryasamgunlugu nokta blogspot com:)
merhabalar,bende zayıflamaya çalışıyorum boy 167 kilo 75 .moralim çok bozuk.bi türlü kendimi motive edemiyorum.su içmeyi unutuyorum.ne yapmalıyım su içebilmek için?spor yapmam lazım birbirimizi motive etsek kızlaarrr yardımmmm.herkese başarılar...
belli günlerde kilomuzu yazalımmı? hangi gün olsun?hafta da bir yazsak iyi olur bence ne dersiniz kızlaaarr?
yok dönüşümlü yiyorum bir gün yiyorum bir gün yemem bloğumu o yüzden paylaştım:)sen kaç kilosun hedefin nedir?Kahvaltıda yumurtayı ne sıklıkla yiyorsun hergün yemiyosun herhalde
Kilomu tam olarak bilmiyorum tartım yok. ama yani sanırım 75 civarındayım, yukarısı değildir ama biraz aşağısı olabilir. 60-65 arasında bi kiloya düşmek niyetindeyim. Ya açıkçası benim için görüntüm önemli.yok dönüşümlü yiyorum bir gün yiyorum bir gün yemem bloğumu o yüzden paylaştım:)sen kaç kilosun hedefin nedir?
İnşallah istediğin kiloya düşersin canım.Kilomu tam olarak bilmiyorum tartım yok. ama yani sanırım 75 civarındayım, yukarısı değildir ama biraz aşağısı olabilir. 60-65 arasında bi kiloya düşmek niyetindeyim. Ya açıkçası benim için görüntüm önemli.