İlk diyetimm :)

48 kilo çok az geldi gözüme yav :) İnşallah istediğin hedefledğin gibi olursun.
Nasıl gidiyor diyetin zorlanıyormusun
Hiç zorlanmıyorum bunca zaman kendimi hep aç bırakıodum ve olduğum yerde sayıyordum ya da hemen bişe yesem anında tartı artı gösteriodu şimdi yavaş ama emin gidiyorum. İdeal kilom 48 ama öncelikli ilk hedefim 55 Allahın izniyle

Hiç zorlanmıyorum bunca zaman kendimi hep aç bırakıodum ve olduğum yerde sayıyordum ya da hemen bişe yesem anında tartı artı gösteriodu şimdi yavaş ama emin gidiyorum. İdeal kilom 48 ama öncelikli ilk hedefim 55 Allahın izniyle

Ben bıkıp vazgeçmekten korkuyorum. İnşallah bıkmadan usanmadan yorulmadan istediğimiz kilolara ulaşırız :) Benim ideal kilomda 61

Ben bıkıp vazgeçmekten korkuyorum. İnşallah bıkmadan usanmadan yorulmadan istediğimiz kilolara ulaşırız :) Benim ideal kilomda 61
bıkmadan devam etmek için aç kalmamak gerek çünkü ben kendimi aç bırakarak zayıflamak istediğimde hep pes ettim.

Haklısın aç kalmamak önemli. Ya iş yerindeyken yeme ihtiyacı hissetmiyorum ben. Ama evdeyken can sıkıntısından sürekli bişeyler yemek istiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim ki

Haklısın aç kalmamak önemli. Ya iş yerindeyken yeme ihtiyacı hissetmiyorum ben. Ama evdeyken can sıkıntısından sürekli bişeyler yemek istiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim ki
Bende işte istemesemde ara öğün mutlaka yiyorum öğlen yemeklerini evden getiriyorum emek gerektiriyor biraz ama sağlıklı beslenme amacım

Unutmuşum bu konumu. Bu konuyu açtıktan 1 hafta kadar sonra diyeti bırakmıştım ki 1 hafta önce internette bi site buldum. Onun üzerine yeniden diyete başladım. Bu site, yediğimi içtiğimi yazıyorum kalori hesabı yapıyor, benimde günlük alacağım kalori limitim var onu aşmamaya uğraşıyorum. Yürüyüş, aerobik vs bişeyler yaparsam onları da yazıyorum onun da harcadığı kalori hesabını yapıyor. 1 haftadır bu site sayesinde bayaa dikkat eder oldum yediğime içtiğime, yemeden önce kalorisine bakıyorum ona göre yiyorum. Daha kontrollü oluyor sanırım. 4 günde 1 kilo vermişim, ondan önce tartım yoktu son 4 günü biliyorum sadece :)

X