İnşallah istediğin kiloya düşersin canım.
ben 63,5 kiloyum hedefim 48 şu an 61,5 kiloyumİnşallah canım, sen kaç kilosun, kaç kiloya düşme niyetindesin
Boyun kaçben 63,5 kiloyum hedefim 48 şu an 61,5 kiloyum
boyum 156Boyun kaç
48 kilo çok az geldi gözüme yav :) İnşallah istediğin hedefledğin gibi olursun.boyum 156
Hiç zorlanmıyorum bunca zaman kendimi hep aç bırakıodum ve olduğum yerde sayıyordum ya da hemen bişe yesem anında tartı artı gösteriodu şimdi yavaş ama emin gidiyorum. İdeal kilom 48 ama öncelikli ilk hedefim 55 Allahın izniyle48 kilo çok az geldi gözüme yav :) İnşallah istediğin hedefledğin gibi olursun.
Nasıl gidiyor diyetin zorlanıyormusun
Hiç zorlanmıyorum bunca zaman kendimi hep aç bırakıodum ve olduğum yerde sayıyordum ya da hemen bişe yesem anında tartı artı gösteriodu şimdi yavaş ama emin gidiyorum. İdeal kilom 48 ama öncelikli ilk hedefim 55 Allahın izniyle
bıkmadan devam etmek için aç kalmamak gerek çünkü ben kendimi aç bırakarak zayıflamak istediğimde hep pes ettim.Ben bıkıp vazgeçmekten korkuyorum. İnşallah bıkmadan usanmadan yorulmadan istediğimiz kilolara ulaşırız :) Benim ideal kilomda 61
Bende işte istemesemde ara öğün mutlaka yiyorum öğlen yemeklerini evden getiriyorum emek gerektiriyor biraz ama sağlıklı beslenme amacımHaklısın aç kalmamak önemli. Ya iş yerindeyken yeme ihtiyacı hissetmiyorum ben. Ama evdeyken can sıkıntısından sürekli bişeyler yemek istiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim ki
Akşamları ara öğünün var mı, saat kaçta mesela, bide neler yiyosun ara öğünlerindeBende işte istemesemde ara öğün mutlaka yiyorum öğlen yemeklerini evden getiriyorum emek gerektiriyor biraz ama sağlıklı beslenme amacım
öğleden önce, sonra yatmadan önce 3 ara öğünüm var meyve+süt/yoğurt/ayran yapıyorum yada galeta-ayran vs.Akşamları ara öğünün var mı, saat kaçta mesela, bide neler yiyosun ara öğünlerinde
Yatmadan önce ara öğün var yani. O iyi o zaman ya :)öğleden önce, sonra yatmadan önce 3 ara öğünüm var meyve+süt/yoğurt/ayran yapıyorum yada galeta-ayran vs.
meyve+ süt/yoğurtYatmadan önce ara öğün var yani. O iyi o zaman ya :)
Tamamdır teşekkür ederim :)meyve+ süt/yoğurt