Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf kafayı yicemmm!!!kafamçokkarıştı diş şeklinde kurabiye kalıbı, şeker hamuru, gıda boyası, kurabiye tarifleri, acaba bide yaş pasta mı yapsamdelikafadulden sabahtan beri bunları araştırıyorum netten!! kuzumun 2 dişi çıktı bile ama anca şubat tatilinde yapabileceğiz diş buğdayını:çok üzgünüm: o zamana heralde 6-7 dişi olur, kendi kurabiyelerinden kendisi de yer:roflol: ama napim, burda yapmak istemiyorum. tarsus'ta annemlerle yapmak istiyorum. yerimseniben
siz ne yaptınız kızlar, diş buğdayı yapan oldu mu?? bana fikir verin azcık yaa!!:uhm:
bide buraya yazayım. belki diğer başlıkta gözden kaçar kızlar. fikirlerinizi bekliyoruma.s.
Kızlar sizden duyunca aklıma çok güzel bir fikir geldi bende diş buğdayı partisi yapıcam şimdiden herkese söyledim bile:)) ama bizim kızın daha dişi çıkmadı o ayrı bir konu :))9 ocak gibi yapıcam belki ozamana kadar çıkar, arkadaşlarıma yakın akrabalara haber verdim evde gençler olucaz bayanlar sadece ve herkes yanında abiye kıyafet getirecek,sonuçta herkesin evinde bir abiyesi var ,ya nişanlığı ya sözünde giydiği nebileyim mutlaka vardır yani bişeyler ve herzman giyemiyoruz , dünya para veriliyor 1kere giyilip dolapta yer kaplıyor,herkes gördü diyerek başkasının düğünündede giyemiyorum (yani şahsen ben öyleyim ) herkes yanında getircek evde giyinip,süslenicez, evide süslüycem,şu buğdaylı nohutlu, şeydende yapıcam nette tarifini buldum,bide pasta börek falan sağolsun ablamalarda yapıp getirecekler,bide kızıma melek kanatları bide kafasında yuvarlak melek taçları varya onlardan alıcam nette arştırdım farklı sitelerde ayrı ayrı buldum kanat 16 taç 4tl tam takım başka bir yerde buldu kuş tüylü falanmış 45tl.ama kanatları büyük, kızımın boyu kadar kanatları olucak oyüzden ilk önce bir çarşıları dolaşıcam eğer bulamzsam netten sip. vericem,inşallah güzel geçer,daha ogüne çok var gerçi resimlerini çekip koyarım, kızlar belki sizede fikir olur
amaannnsırnaşık şey çok komik olmuş yaaadelikafadulden bende hep ön dişlerine bakıyordum,yandan da çıkabilirmiş demek:bbo:
Pınarrr çok komik olmuş be canım ya maşallah önler dururken yanlardan gelmişşkaydirigubbakcemile3Şeniz
Pınaarr çok şeker olmuş maşallah.dörtlemişsiniz siz. Bizim ilk incimiz bugün çıktıı...:dance: Çok mutluyuum çok güzel bi duyguymuş buuu.tam 8. ayına 3 gün kala çıktıı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Oyyyyyyy benim gelinime bak sen.
allahımmmm herkesin dişi çıktı...:1shok:
bu gidişle mayıs bebeklerinden en son çıkaran ya benim paşam yada
sibelin paşası olacak sanırım...kaydirigubbakcemile3
bence bizim üstümüze yağız paşada çıkarır gibime geliyor bizimkisi tembel çıktı falla.. .
minju,dişiniz hayırlı olsun tatlım. sıra sıra inci gibi olsun inşallah:))
ceren kısss acele etme çıkar daha:))
Sağolasın canım benim kız hızlı çıktı a.s.
Oh maşallah kuuzma hayırlı olsun inciniz a.s.
teşekkür ederiz tatlım..a.s.
Teşekkür ederiz.. a.s..Pınarcım yanlız nası sölesem bilmiyorum ama benim oğlan senin kızı görünce pek bi heyecan yaptı,nasıl seviniyo ekrana uçucak resmen valla şok oldum krize girdim resmen çok komik yaaa..:roflol: :roflol: :roflol: