ilk dişler geliyor mu? :))

Aaaaa kıza kısmet çıktı desene kaydirigubbakcemile3

Valla Yağız duymasın bacım kaydirigubbakcemile3

Ben bilmem oğlum bülüüü...Ne demişler bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır. zemuszemus Sibikocumada burdan selamlar ..oğluma söz geçiremiyorum yapcak bişi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:))))))))))) anammmmmmmmm onlar ni öleeeeee :)))))) defdef senin o vampir dişlerini yirim bennnn çılgın betüş seniiii, pek yakışmış kuzuma maş.

Ben bilmem oğlum bülüüü...Ne demişler bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır. zemuszemus Sibikocumada burdan selamlar ..oğluma söz geçiremiyorum yapcak bişi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anammm bunlar niyeti bozdu kız Sibel koş kurtar gelini kaydirigubbakcemile3

:))))))))))) anammmmmmmmm onlar ni öleeeeee :)))))) defdef senin o vampir dişlerini yirim bennnn çılgın betüş seniiii, pek yakışmış kuzuma maş.

Sağolasın canım a.s.

Evettttt kızım yeni yılın ilk gününü yeni dişiyle karşıladı hihoyyyt

Ön sağ üst dişi göründü. Solda görünmek üzere. Eeee çocuk ben vampir diye diye bıktıç. Çıkarayım artık ön dişlerimi de dedi kaydirigubbakcemile3

tek dişsiz benim oğlum mu kaldı nedir.. maşallah herkesin incileri çıkmış neredeyse....
bizimkinde bir ibare bile yok.. bakalım bekliyoruz ne zamana gelecek inciler..

maşallah defnoş yakında tavuk filan kemirmeye başlarkaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım 6. dişimizde bugün , tavuk kemirmeye az kaldı kaydirigubbakcemile3

tek dişsiz benim oğlum mu kaldı nedir.. maşallah herkesin incileri çıkmış neredeyse....
bizimkinde bir ibare bile yok.. bakalım bekliyoruz ne zamana gelecek inciler..

Çıkar tatlım erkeklerin geç çıkar derler a.s.

Aaaaa kıza kısmet çıktı desene kaydirigubbakcemile3

Valla Yağız duymasın bacım kaydirigubbakcemile3

Heyyyyyyyyyyyy noluyor orda kerttik biz onları :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Doğru bin kişi ister bir kişi alır.Ancak o bir kişi biz olacağım canım üzgünüm :jeyyar:

Ne cümle kurmuşum heyecandan haaa kaydirigubbakcemile3 "o bir kişi biz olacağım" kaydirigubbakcemile3

Kız elden gidiyo deyince akıl uçtu.:roflol:

bu arada artık bızımde ılk dısımız gozukmesede ele gelıyor ve kasık testınden de gecırdık gelmek uzere

oglusumun da dişleri çıkmadı mafoldumben huysuzluk yapıp duruyor neredeyse benı bile agzına sokup kaşıyacak..bir çıksın ben de rahatlayacammm..bir de ishal oldu yetmezmış gibi :S

Heyyyyyyyyyyyy noluyor orda kerttik biz onları :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Doğru bin kişi ister bir kişi alır.Ancak o bir kişi biz olacağım canım üzgünüm :jeyyar:

Ne cümle kurmuşum heyecandan haaa kaydirigubbakcemile3 "o bir kişi biz olacağım" kaydirigubbakcemile3

Kız elden gidiyo deyince akıl uçtu.:roflol:

Ay Allah canını almasın bacım ya koptum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Korkma bacım bizde söz ağızdan bir kere çıkar a.s Babamız ne dedi cumartesi günü duydun sende. Dişi çıksın hemen veriyorum kızı Yağız'a dedi kaydirigubbakcemile3

pınarcım defnosa masallah cok tatlı gozukuyor dıslerıyle

Sağolasın canım a.s.

bu arada artık bızımde ılk dısımız gozukmesede ele gelıyor ve kasık testınden de gecırdık gelmek uzere

Ohhh hadi hayırlı olsun ilk inciniz hihoyyyt İnşallah diğerlerini de kolayca çıkarır a.s.

oglusumun da dişleri çıkmadı mafoldumben huysuzluk yapıp duruyor neredeyse benı bile agzına sokup kaşıyacak..bir çıksın ben de rahatlayacammm..bir de ishal oldu yetmezmış gibi :S

Ay canım ya biran önce çıkarsın inşallah kuzun a.s.

ayy maşallah yesinler dişlerini :) bizimde 2 tane diğerleride geldi geliyor:))

Pazartesi akşamı 2. dişimizde patladıı hihoyyyt hihoyyyt Ama baya zorlanıyor kuzum çok huzursuuuz.

kuzuların hepsine maşallah 41 kere :nazar:
ah ah bi de azı dişleri var ki...ağrı kesici şurup bile fayda etmedi....

X