ilk dis!!!

penguen06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
115
1
96
45
Diğer
kizlar bebislerden dis cikaran varmi?bugün benim oglusumun agzinda yeri iyice belli olmus gibiydi ama tam anlayamadim.parmagimi sürdüm, pütür pütürdü...sizlerde durum nasil?

canim benim oglum da 6 aylik olmasina 3 gun vardi cikardi.dis eti dis cikmadan once sis ve kirmizi oluyor . hadi hayirli olsun ilk disleriniz ..

bizde bekliyoruz bakalım teyzeleri benimkide 6 aylık elleri hep ağzında dişetleri nohut gibi kabarmış ama daha çıkarmadı bugün yarın çıkarır heralde

kızlar belki biliyorsunuzdur calgel diş çıkarma aşamasında çok rahatlatır birde ellerine plastik kaşıyıcılar yerine yeşil soğan gerçekten çok etkili havuç salatalık gibi sebzeler verin bu arada eşim dişhekimi biz bunlarla problemsiz atlattık

İlk dışımız 5,5 aylıkken çıktı. Çok şükür ateş falan olmadı ama acayip huysuz ve aksi bir çocuk olmuştu. Sanırım şimdide üst dişler geliyor kuzum resmen çıldırıyor kaşırken iştahıda acayip azaldı. Sıcaklarda dahada zorluyor. İnşallah biran önce çıkarda rahatlarız.

arkadaslar benim kizim suan 1 yasinda ama hala hic disi yok doktora sordum genetik olabilir endise etmeyin bekleyin diyo aslinda cok huysuz bi kiz uyumasi falan hep problemli acaba dislerindenmi oluyo ellerini agzina pek goturmez eline havuc salatalik versem bir iki tadina bakar atar ne guzel hayirli olsun bebisleriniz ilk disleri insallah cok yakinda sizde bana dilersiniz

arkadaslar benim kizim suan 1 yasinda ama hala hic disi yok doktora sordum genetik olabilir endise etmeyin bekleyin diyo aslinda cok huysuz bi kiz uyumasi falan hep problemli acaba dislerindenmi oluyo ellerini agzina pek goturmez eline havuc salatalik versem bir iki tadina bakar atar ne guzel hayirli olsun bebisleriniz ilk disleri insallah cok yakinda sizde bana dilersiniz

benim eltiminin oğlu da1 yaşından sonra diş çıkarmıştı. Huysuzluğunu baya çekti annesi. Benim kızımın elleri sürekli ağzında ne bulsa ısırmaya çalışıyor. salya akması huzursuzluk iştahsızlık hepsi var ama diş yok CADIARZU
Diş ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş derler sağlıklı olsunlarda önemli olan o..

muhtemelen diş çıkarmış her bebekte ayrı sıkıntıları oluyo doktorunu arayım diş için krem istersen o onu rahatlatacaktır

arkadasar hani diyorsunuzya atesi cıkıyor huzursuzluk yapiyor
peki o anda onun diz yuzunden oldugunu nasıl anlicaz yani ya baska bisey m dis mi nasıl ayırt edicez peki???

kızlar belki biliyorsunuzdur calgel diş çıkarma aşamasında çok rahatlatır birde ellerine plastik kaşıyıcılar yerine yeşil soğan gerçekten çok etkili havuç salatalık gibi sebzeler verin bu arada eşim dişhekimi biz bunlarla problemsiz atlattık

canım benim oglum 4bucuk aylık şu son günlerde inanılmaz mızmız agzı akıyo sürekli bi hırsla herşeyi agzına götürüyo galiba diş cıkarıyo
bu kadar kücükkende verilirmi sogan falan

oğluşumunda iki gün önce alttan bi dişi patladı.ayın birinde 5 aylık olcak.calgel aldık ama sürme gereği
duymadık,sıkıntısı olmadı.

benim oğlumda diş çıkarıyo ama olması gereken yerden değil köpek dişini çıkarıyor 1 buçuk haftadır uykusuzum çok huzursuz dün şöyle elimi gezdirdim ağzında toplu iğne kadar patlamış. daha 4 buçuk aylık bakalım.

Back
X