• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk deneyimm!!!!

sineramis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
19
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar benim birkaç ay sonra düğünüm var Allah kısmet ederse. Ben ilk geceden biraz ürküyorum. Daha önce hiç birliktelik yaşamadım. Canım çok yanar mı diye düşünüyorum bir de kan gelir mi diye tedirginim çünkü bir de esnek falan olayları varmış ya öyle olursa ben ne yaparım nişanlım beni yanlış anlar mı kafam çok karışık :(

bak tatlım öncelikle korkmucaksın.ben 2,5 yıllık evliyim ilk başta bende çok korkuyordum ama sonra kendi kendimi eğittim dergiler okudum internetten baktım araştırdım ve hatta sex filmi bile izledim o kadar yani ve sonucunda ne öğrendim biliyomusun aslında bize bunca zamandır anlatılan empoze edilen şeyler yüzünden korkuyoruz aslında ayıp,gibi yada kendini kastığı için acı çeken lerin offf amaaannn çok acıyo yürüyemedim falan filan bunların hepsi faso fiso inan.
şimdi öncelikle evlendiğin adamı düşünmeni istiyorum senden hadi başla hayal et o geceyi değil ama başka bi zamanı düşün bide o vardır şartlanma o gece diye sakın bu hatayı yapmayın illa o gece diye bişey yok çok yorgun oluyo insan mesela ben eşimle ertesi gün birlikte olduk çünkü bi acelemiz yok artık birlikteyiz sonuna kadar neyse dönüyorum konuya motivasyon çok önemli ama başkasından değil senin kendi kendine vereceğini kimse sana veremez bunu unutma.
o artık senin eşin onu çok seviyorsun elini tutuşunu kokusunu saçını sakalını yüzünü dudaklarını dokun ona kokla bişeyler hissediceksin tek olmak isticeksin işte ilişkinin özü de odur zaten tek olmak ve bu tamamen duygusaldır sex yada sevişme yada ilişkiye girme bunlardan ibaret değil bu duygu hernekadar rahat olursan ol biraz gergin olucaksın ki bu zaten çok normal ilk defa birine vücudunun heryerini gösteriyorsun dokunmasına izin veriyorsun onun için hiç bunlara takılma dediğim gibi eğer işin duygusal tarafından bakar ve o şekilde birlikte olursan hiç bi zaman bu sana zor gelmicek bazen dokunuşundan bazen bakışından bile sen tahrik olucaksın o seni seviyor sende onu seviyorsun 2 kişisiniz tek kişi olucaksınız bu kadar
umarım seni biraz rahatlatmışımdır birde aşağı maddelicem sana evlilik tavsiyesi ben yaptım gerçekten çok doğru çıktı.:))

1.mutlaka ama mutlaka ilk geceden sonra birlikte duş alın.
(çünkü insan ister istemez utanıyo ama eğer o gece bereber duş alırsan bi daha utanma yaşamazsın inan bunu yapmayan bir arkadaşım var 2 yıldır evli hala kocasından ayrı giyinir tamamen soyunmaz yanında)
2.evlendiğin gün ve ertesi gün sakın ev işi yapma bırak ortalığı b..k götürsün.:))
(evliliğinin temizlik yaparak geçmesini istemiyorsan sakın bi yeri toplama ben yaptım bunu ama sabah dalgınlığıma geldi sandığımın üstüne koymuştuk kıyafetlerimizi onları toplayıp astım inan sandığın üstü hiç toplanmıyo topluyorum bi bakıyorum eşim gelmiş bişey atmış oluyo üstüne denendi yani :)))
3.ve son olarak evlenmeden önce yani şimdilerde ufak ufak kaçamak yapın biraz dokunun birbirinize alıştırın kendinizi öpüşün koklaşın falan daha rahat olursunuz ikinizde .

evet benden bu kadar yinede sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım herzaman cevap veririm sana.

Back