Bende dan diye atladım cevaba. maşallah konu sahibi bütün cinsellik konularını geziyorYeni uye ve ilk konu cinsellik hmm...
Neden öyle bir meslek olsun ki, yaşlı adam velinimet yapar genç kadını ahahahah.Jigolonun tersi bi meslek yok mu ya, yaşı genç kadınlara hizmet veren yaşlı erkekler şeklinde?
Merak ediyorum o yüzden çok kararsızim. Ama cidden sevdiğim biriyle olmasi gerek bence de biraz acele ediyorum sanırım hayatımda kimse olmadığı için ama başka şeylerle ilgilenmeye calisicam bu konuştuğum kişi de baskı uyguluyo biraz işte kimse artık bakirelige bakmiyo çok hoşuna gidecek falan diyor.Daha 19 yaşında bu ne yanıklık? Kariyerin var mı paran var mı? Niye sevdiğin biriyle değil de herhangi biriyle?
Nereden buldunuz bu dangozuMerak ediyorum o yüzden çok kararsızim. Ama cidden sevdiğim biriyle olmasi gerek bence de biraz acele ediyorum sanırım hayatımda kimse olmadığı için ama başka şeylerle ilgilenmeye calisicam bu konuştuğum kişi de baskı uyguluyo biraz işte kimse artık bakirelige bakmiyo çok hoşuna gidecek falan diyor.
Baskı uygular tabiki kendi işine geliyor. Hayır yapma sakın. Git eğitimini tamamla başka şeylere yönelt enerjini.Merak ediyorum o yüzden çok kararsızim. Ama cidden sevdiğim biriyle olmasi gerek bence de biraz acele ediyorum sanırım hayatımda kimse olmadığı için ama başka şeylerle ilgilenmeye calisicam bu konuştuğum kişi de baskı uyguluyo biraz işte kimse artık bakirelige bakmiyo çok hoşuna gidecek falan diyor.
Insanin basina ne gelirse ya meraktan ya .....Merak ediyorum o yüzden çok kararsızim.
İnternetten tanıştık ilk bastan beri cinsellikle ilgili konuşuyorduk aslında hatta buluştuk da ama izin vermedigim için yapmadikNereden buldunuz bu dangozu
Ne işin var karthorozlarla? Kendini kullandırma. Gözünü aç.İnternetten tanıştık ilk bastan beri cinsellikle ilgili konuşuyorduk aslında hatta buluştuk da ama izin vermedigim için yapmadik
Burhanim leoparim taytlimm o gozunu acmayacak cokte seappmaaaNe işin var karthorozlarla? Kendini kullandırma. Gözünü aç.
Müge anlıda izleriz yakında. Karthoroza kaçan kız.Burhanim leoparim taytlimm o gozunu acmayacak cokte seappmaaa
Bu hikayede ikisi de varInsanin basina ne gelirse ya meraktan ya .....