- 3 Mart 2015
- 3.251
- 6.849
- 36
-
- Konu Sahibi morningmoon
Yurt dışında yaşıyorum doktorumu üç ay geçmeden değiştiremiyorum mecburi bekliyorum hastaneye yolladı orda baktılar herseyime doktor miom var dedi hastane yok sende bişey hormonların herseyin olması gerektiği gibi dediler D vitaminim yokmuş sadece onada vitamin hapları verdi eşime hiç br şey vermedi sigarayı bıraksın dedi bende içiyorum bu yüzden onuda anlıyorum bırakması zor denedik çok yedik kontrol altında bırakalım böyle olmaz dedi kabul ettim doktora gidecez kızıma gelince etrafında diyen kimse yok ta ana okulunda kardeşleri görünce sürekli konuyu acıyor bana benim de olsun diye ama her şey allahtan elimde bir şey gelmiyor
Yağmur tavsiye edersen çok güzel olur çok teşekkür ederim
Kizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir
Pazartesi yapicam insaalah cnmCanım herkeste farklı olur bunlar. Benim göğüslerim şuan çok sert mesela. Fakat adet zamanımda hiç hissetmiyordum. bir gün boyunca belim ve sırtım ağrıdı. Hatta her ay olduğu gibi sivilce bile çıktı çenemde. Fakat adet olmadım. belirtiler adetle aynı olabiliyor, olmaya da biliyor. Bence kuşkudan kurtar kendini ve kan testini yap.
Benim de her ay siser hassaslasir ama su an hicbisey yok. Ama benim gordugum kadariyla hamile kalanlarin nerdeyse hepsinde gogus sismesi oluyorKizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir
kızlar az önce idrar testi yaptım pozitif çıktı tarıfsız bı duygu bu :)
Merak etme ben gebelik Testi yapmıştım aynı gün hastaneye koştum kanda da çıkmıştı 6 haftalik demişlerdi merak etmecçıkar inşallah :))çok teşekkür ederm inşallah kandada cıkar hayal kırıklığı yasamam :)
Cikar cikar merak etme hayirli ugurlu olsun :) belirtilerini yazacak misin bize :)çok teşekkür ederm inşallah kandada cıkar hayal kırıklığı yasamam :)
Aynen ole yapicam pazartesi yaptrmayi dusunuyrum ama bakalim hayirlisi bide basimda su stres olmasa evi terk ettim anneme gidiorum cocugumu tek buyutucem :) :)Kizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir
merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, geçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşükgeçiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??
Dusuk geciren kadinlarda ayni belirtiler oluyor diye biliyorum. Kac aylik evlisin? Nasil korunuyorsunuz?merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, geçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşükgeçiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??
hap la bazen kondom ,nadir geri çekilme 4 ayDusuk geciren kadinlarda ayni belirtiler oluyor diye biliyorum. Kac aylik evlisin? Nasil korunuyorsunuz?