İlk denemede hamileyim

Ben 17 Sene yaşadim yurtdişinda 8 yaşindayken gittim. Avrupadaysaniz ordaki Doktorlari biliyorum. Türkiye'de özelde bu işler yapildiği için Avrupada 1 senede oluyorsa burda 1 haftafa oluyor. Durumunuz varsa Ben Türkiye'de de bir Doktor'a görünmenizi tavsiye ederim.

Eşime E="RUKAYYE44, post: 39813715, member: 664623"]canım sigarayı mutlaka bırakmalı ikincisi spermi hareketlendiren ilaçlar var dr lar veriyo diye biliyom aynı zamanda spermi hareketlendiren yiyecekler var bitter çikolata sarımsak kahve vb gibi[/QUOTE]
Esime bir şey verdi ama daha gidip alamadım çünkü kararsız kaldım ben sana bir şey yazayım ama pek faydası olmaz dedi eeşim de istemedi madem fayda olmaz niye yazdı bırak alma ben sigarayı bırakmaya çalışırım dedi henüz 26 yaşındayım eşim 27 bu yaşta bu sorun çok erken dedi doktor sigarayı eskiden az içerdi son bi senede baya abartti kilo alırım diye tamamen bırakmıyor yavaş yavaş diyor ama çaktırmadan yine aynı şekilde içiyor erkekler çok sorumsuz ben kendime soğan Kuru yapmıştım sadece bir gün içtim ertesi gün adet oldum gününden üçggün öncegeldi ve cok sşiddetli sancı çektim 6 gün boyunca elimin ortasi kadar et parçası düşünce ağrı kesildi

Kizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir

E="Bskcbe, post: 39817868, member: 664852"]Kizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir[/QUOTE]
Benjm de bazı aylar aşırı şişer ağrır bazı aylar hiç ağrı yada herangi bi belirti olmaz bende şüphe ederim senin gibi en iyisi adetinin geçmesini bekle

Kizlar bise danisicam benim adetime 1 hafta kala goguslerim sis ve agrili oliyodu simdi ole bi sorinimda yok gebelikle alakasi varmidir

Canım herkeste farklı olur bunlar. Benim göğüslerim şuan çok sert mesela. Fakat adet zamanımda hiç hissetmiyordum. bir gün boyunca belim ve sırtım ağrıdı. Hatta her ay olduğu gibi sivilce bile çıktı çenemde. Fakat adet olmadım. belirtiler adetle aynı olabiliyor, olmaya da biliyor. Bence kuşkudan kurtar kendini ve kan testini yap.

Pazartesi yapicam insaalah cnm

Benim de her ay siser hassaslasir ama su an hicbisey yok. Ama benim gordugum kadariyla hamile kalanlarin nerdeyse hepsinde gogus sismesi oluyor

E="yelizcrh, post: 39819600, member: 652770"]kızlar az önce idrar testi yaptım pozitif çıktı tarıfsız bı duygu bu :)[/QUOTE
çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur :))

kızlar az önce idrar testi yaptım pozitif çıktı tarıfsız bı duygu bu :)

Yaa tebriklerr. Çok güzel Değil mi? Ben inanmaya inanmaya yaptim, digital bir test kullanmiştim ilk yaptiğimda. Hamile yazdiğinda ağladim güldüm. Tüm duygulari bir yaşadim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Gidip kan testini de yaptin bence. Allah tamamina erdirsin

Aynen ole yapicam pazartesi yaptrmayi dusunuyrum ama bakalim hayirlisi bide basimda su stres olmasa evi terk ettim anneme gidiorum cocugumu tek buyutucem :) :)

merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, geçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşükgeçiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??

Nasıl yani anlamadım arkadasım zaten korunuyosunuz ve bahsettiğin gecen ayki adetin bu ay ne gorcekki dr??? Neden gecen ay sancı cekerken gitmedin ki doktora netten belirti bakıpta kimyasal gebelikti galiba denir mi hiç!!! Varsa bi korkun sıkıntın gitmemkte hata yapıyorsun.... Gebeliklerin saglıklı yada kimyasal yada dış gebelik oldugunu kendi başumıza belirleyemeyih
Eger kimyasalsa zaten doktor sana nedir nedegildir anlatır korkuların hafifler

Dusuk geciren kadinlarda ayni belirtiler oluyor diye biliyorum. Kac aylik evlisin? Nasil korunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…