- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
-
- Konu Sahibi morningmoon
ee bakalım ama ben çoook umutluyum şükürler olsun rabbim dilediğim herşeyi verdi bugüne kadar bin şükür inşallah bebekte bu ay verir inşallah hepimize verirbiz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak daha adetim bitmedi biraz uzun sürüyorda 9 10 gün falan....
bende iki aydır önceki ay iki gün erken bu ayda 2gün geçti bugün temizlendim bakalımAa evet bunu çok duydum biliyo musun. Hatta ben geciktiyimde acaba adetimmi düzensizleşiyor dedim. Sanırım bilimsel birşeyi yok. Şuan 6 aylık hamile ve 7. haftada düşük yapan arkadaşlarım var, ikiside düzensizleşmişti. Bana öyle dediler. Bende olmadığı için kendi adıma birşey diyemiyorum.
bende umutluyum zaten umutsuzluk şeytandandır.... inşallah en hayırlı şekilde verir bizeee bakalım ama ben çoook umutluyum şükürler olsun rabbim dilediğim herşeyi verdi bugüne kadar bin şükür inşallah bebekte bu ay verir inşallah hepimize verir
KULUN NİYETİ TAM OLURSA ALLAHIN ONA YARDIMI DA TAM OLUR HADİSİ ŞERİF...yeter ki biz kalbimizde inanalım ve diyelim ki rabbim verecek bi an bile şüphe etmeden olmadı allah vermedi demeden bekleyelim biliyorsun KİŞİ BEN ALLAHTAN İSTEDİM VERMEDİ demediği sürece rabbim verir hadiste diyor...bende umutluyum zaten umutsuzluk şeytandandır.... inşallah en hayırlı şekilde verir bize
günün mü geçmiş yani8gündürbenim bugün 8. günüm bakalım hala bekliyorum...
günün mü geçmiş yani8gündür
aynen.Yok canım 8. günüymüş adetinin. Normalde 9 güne yakın adet oluyormuş.
ok...aynen.
hadi kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar yemek yapıcam. yine görüşürüz. inşallah güzel haberlerle...
Negatif cikar doye korkuyorunee öyleyse kessinlikle var bi kan testi niye yapmıyorsun ki
Negatif cikar doye korkuyorun
Hadi hemenn yarin kan testii iyi haberlerini bekliyoruzz :)Negatif cikar doye korkuyorun
Meraba hanımlar ben 6 yıllık evliyim bi kızım var evlendikten hemen 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kızım iki yaşında korumayı bıraktım ikinci çocuğum hala olmuyor doktora gittim miom dediler sonra sende sorun yok dedi anlamadım ? Eşime bakması gerektiğini söyledi sonuçları aldım götürdüm sperm hücresi 100 de sıfır çıktı hareketlilik hiç yokmuş ve bu durumda hamile kalamazsn sigara içiyorsa bırakacak başka yolu yada tedavisi yok dedi bazıları var diyo çevrem aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile kalanlar oldumu lütfen yardımcı olun dua edin bana allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür yine de bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyor
canım sigarayı mutlaka bırakmalı ikincisi spermi hareketlendiren ilaçlar var dr lar veriyo diye biliyom aynı zamanda spermi hareketlendiren yiyecekler var bitter çikolata sarımsak kahve vb gibiMeraba hanımlar ben 6 yıllık evliyim bi kızım var evlendikten hemen 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kızım iki yaşında korumayı bıraktım ikinci çocuğum hala olmuyor doktora gittim miom dediler sonra sende sorun yok dedi anlamadım ? Eşime bakması gerektiğini söyledi sonuçları aldım götürdüm sperm hücresi 100 de sıfır çıktı hareketlilik hiç yokmuş ve bu durumda hamile kalamazsn sigara içiyorsa bırakacak başka yolu yada tedavisi yok dedi bazıları var diyo çevrem aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile kalanlar oldumu lütfen yardımcı olun dua edin bana allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür yine de bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyor
seni anlıyorum bendede o korku oluyor ama şöyle düşün geç yada erken o kanı vermen birşeyi değiştirecek mi?hayır ben şu 6günü de bekle geçsin derim ama illaki öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır ama benim fikrimi soracak olursan adet gününü beklemeden kan testi verme geç döllenme olduysa eğer kanda da çıkmaz stresten çocukta tutunmaz çok gordüm böyle psikolojik tedavi görüpte hamile kalanı stres etkiliyo gerçektenNegatif cikar doye korkuyorun