İlk denemede hamileyim

Ben korunmayı bu ay bıraktım ve bugün hamile olduğumu öğrendim çevremdeki herkes bırak korunmayı olmucak çocuğun diye diye başımı şişirdiler demekki allah isteyince oluyo kimseye aldırmadan gönlünüzce bi tarih seçin

Merhabaa tekrarr :) adet tarihi dahil 9. Gün değil mi.mesela ben 9 unda oldum,17 sinde mi denemek gerekir.25 günde bir adet oluyorum ben,20si ovülasyon günüm.ilişki ne zamna kadar sürmesi gerekir.ne heyecanlı bişeymiş bu yaa :))

Merhaba
Kizin mi oluyor oglun mu merak ettim,
Oglumuz olsun istedik sperm beklettik demissin ya.
Saglikli keyifli bir gebelik diliyorum saglikla kucagina alirsin insallah

Kızlar folik asiti ne zamana kadar kullandınız ve kaçıncı haftada hangi ilaçlara başladınız?

Kızlar folik asiti ne zamana kadar kullandınız ve kaçıncı haftada hangi ilaçlara başladınız?

Canım ben çocuk düşünür düşünmez başladım. Hiz farketmiyor hangisi olduğu. 400mg olması yeterli. Doktorum hamile kaldıktan sonra işe yaramaz, hamile kalmadan en az 3 ay öncesinden başlaman gerek demişti.

Merhaba Eloshh öncelikle tebrik ederim bana da umut oldun biz eylül yada kasım ayında deneme yapmak istiyoruz gönlümüzden öncelikle sağlıklı olmak kaydıyla erkek bebek geçiyor ama sınavlar vs derken son 3 aydır düzensizlik yaşıyorum normal de 30 günde bir gelen adetim 35 günlere sarkmaya başladı doktora gittim tüm testler normal çıktı sanırım stresten olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon kiti aldım akıntı takibi yapacağım ama düzensizlik nedeniyle ovulasyon tarihini tutturamamaktan korkuyorum bana önerin var mı acaba?

Ben de iki senelik evliyim. Temmuzda korunmayı bıraktık 25 ağustos 2.evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim. Allah tüm şsteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…