ilk defa yaşıyorum

Hani yanlış anlamayın ama 17-18 falan zannettim.
Çünkü böyle ilişkiler anca ergen işi diye düşündüm.
Aşk değil sizinki,sadece boşluk doldurma.

Karşındaki insan 29 ve dalga geçer gibi fiziksel hoşlanmadım ertesi gün yelkenleri suya indirip hoşlandım diyor.
Bu ne ya ,resmen kendinin fare ile oynadığı gibi oynuyor sizinle.
Sizde aşkınızdan öüp tutuşuyorsunuz.
Kendinize gelin yere sağlam basın.
Yaşınız genç ve önünüzde uzun bir zaman var.
Acele etmeyin ....

Üniversite sınavı kursunda ikinci dönem hızlandırılmış kurs olurdu o anlar canlandı gözümde. Hayatı ikinci dönemde hızlandırılmış olarak mı yaşıyorsunuz? Bu ne hızdır... derin derin nefes alın ve bekleyin lütfen...

kendimi durduramıyorum.

Ne işle meşgulsünüz acaba ?
Sevgiliz ne yapmakta,

Aileleriniz den mesela bahsetme şansınız oldumu?
Nedir ,ne değildir,kimdir ?

Yani şu 1 aylık zaman diliminde sadece seviyorum aşığım olaylarına vakit ayırmışsınız.
Birazda yukarıda saydıklarım hakkında gerçeklik payını da hesaba katarak ilerleme yapmanız gerekiyordu.

Ne kadarından EMİNSİNİZ ?

tamamdır. bu akşam bitiriyorum ve başlamıyorum daha .

onun bütün ailesi biliyor ben de söyliycektim hziranda isteme planlarımız vardı.

ikimizde muhasebeciyiz. üniversite meznuyuz ikimizde.

tamamdır. bu akşam bitiriyorum ve başlamıyorum daha .

Aynen öyle yap.
Çok gençsin daha neleri çıkar karşına.
Bana kalsa bilmediğim bir adam ile akşam buluşmaya çıkmam,ne munasebet ?
Üstelik fiziğime hakaret etmiş
Aşık olan insan 100 kg da olsan onun aşık olduğu kadınsındır.
Yani dünyalar güzelisindir.

bugün zaten buluşmıycaz telefonda konuşucaz sadece.

Sizin yaşadığınız duygular aşk değil kesinlikle. Hele ki karşınızdaki kişi kesinlikle aşık değil. Sevmek, sevilmek, ayrılmak, barışmak , vazgecemiyorum demek yani bu noktalara gelmek için 1 buçuk aylık zaman çok çok kısa. Yaşınız çok da ufak değil yapmayın etmeyin daha bu kadarcık zamanda adam "seni beğenmiyorum" diyebilecek kıvama gelip bir de pavyonda tanıştığı kişiyle fotoğraf koyuyor yani bu zaman zarfında bile laçkalasmis fazlasıyla. Birine bu kadar körü körüne bağlanmayın, evet duygusal olmak kötü değil ama mantığınızı da tamamen devre dışı birakmişsiniz.

onun bütün ailesi biliyor ben de söyliycektim hziranda isteme planlarımız vardı.

ikimizde muhasebeciyiz. üniversite meznuyuz ikimizde.

Aranızda bir söz yüzüğü bile takmayı becerememiş biri için ailesine söylese ne yazar.
İyi ki söylememişsin ailene
Adama baksana gelir gider akıllı.

Kendini durdur. Gerekirse birinden rica et, seni bağlasın, telefonunu kapatıp bir kaç günlüğüne ailene ver. Yıllar verilmiş bir ilişki olsa tamam ama bir ay diyorsun. Tamam geçirilen zaman da önemli değil, hissettirdikleri önemli evet ama be arkadaş seni beğenmiyorum demiş birini için nasıl alıyor? Aşkından gebersem de eğilmem. Aşırı gururluyum.

Lütfen mesaj atmayı, aramayı kes. Senin yerinde olsam akşam buluşmaya falan gitmem. Hazretleri merak edip nedenini sorarsa gerek görmedim hadi güle güle der geçerim. Farkına var, üçüncü buluşmada evlenme teklifi etti. Altı haftada ilişkinin içine... Aşırı hızlı başlayıp çabucak tüketiyor. Koç erkeğidir Allah bilir. Uzak dur kızım, hızlı giden atın şeyi düşmeye başlamış.

ASLAN BURCU ERKEĞİ. İRADEMİ TUTURCAM VE OLMIYCAM ONUNLA

sonu olmayan bir döngü, sürekli başa döneceksiniz, sürekli başa dönülcekse evlenme teklifide öylesineydi, zaten dengesiz karşı taraf, sizin mesaj atmanız doğru değil zaten siz ne zaman mesaj attıysanız yanıt vermiş hali hazırda ve yine öylesine..
kendi çabalamamış uğraşmamış emek vermemiş, ne istediğini bilmeyen ve hatta daha hayatı bilmeyen birine dönmezdim.

Sacma sapan bir iliski.
Iliski bile degil.
2 gunde aski ilan 1 ayda evlenme teklifi.

Adam senle oynuyor.
Yakinda cikar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…