24 ben 29 o
kendimi durduramıyorum.
Hani yanlış anlamayın ama 17-18 falan zannettim.
Çünkü böyle ilişkiler anca ergen işi diye düşündüm.
Aşk değil sizinki,sadece boşluk doldurma.
Karşındaki insan 29 ve dalga geçer gibi fiziksel hoşlanmadım ertesi gün yelkenleri suya indirip hoşlandım diyor.
Bu ne ya ,resmen kendinin fare ile oynadığı gibi oynuyor sizinle.
Sizde aşkınızdan öüp tutuşuyorsunuz.
Kendinize gelin yere sağlam basın.
Yaşınız genç ve önünüzde uzun bir zaman var.
Acele etmeyin ....
Ne işle meşgulsünüz acaba ?
Sevgiliz ne yapmakta,
Aileleriniz den mesela bahsetme şansınız oldumu?
Nedir ,ne değildir,kimdir ?
Yani şu 1 aylık zaman diliminde sadece seviyorum aşığım olaylarına vakit ayırmışsınız.
Birazda yukarıda saydıklarım hakkında gerçeklik payını da hesaba katarak ilerleme yapmanız gerekiyordu.
Ne kadarından EMİNSİNİZ ?
tamamdır. bu akşam bitiriyorum ve başlamıyorum daha .
Aynen öyle yap.
Çok gençsin daha neleri çıkar karşına.
Bana kalsa bilmediğim bir adam ile akşam buluşmaya çıkmam,ne munasebet ?
Üstelik fiziğime hakaret etmiş
Aşık olan insan 100 kg da olsan onun aşık olduğu kadınsındır.
Yani dünyalar güzelisindir.
onun bütün ailesi biliyor ben de söyliycektim hziranda isteme planlarımız vardı.
ikimizde muhasebeciyiz. üniversite meznuyuz ikimizde.
Şuna "karakterini hiç beğenmiyorum, ben senden daha iyilerine layığım" deyip mosmor etsene nolurbugün zaten buluşmıycaz telefonda konuşucaz sadece.
Kendini durdur. Gerekirse birinden rica et, seni bağlasın, telefonunu kapatıp bir kaç günlüğüne ailene ver. Yıllar verilmiş bir ilişki olsa tamam ama bir ay diyorsun. Tamam geçirilen zaman da önemli değil, hissettirdikleri önemli evet ama be arkadaş seni beğenmiyorum demiş birini için nasıl alıyor? Aşkından gebersem de eğilmem. Aşırı gururluyum.
Lütfen mesaj atmayı, aramayı kes. Senin yerinde olsam akşam buluşmaya falan gitmem. Hazretleri merak edip nedenini sorarsa gerek görmedim hadi güle güle der geçerim. Farkına var, üçüncü buluşmada evlenme teklifi etti. Altı haftada ilişkinin içine... Aşırı hızlı başlayıp çabucak tüketiyor. Koç erkeğidir Allah bilir. Uzak dur kızım, hızlı giden atın şeyi düşmeye başlamış.
Şuna "karakterini hiç beğenmiyorum, ben senden daha iyilerine layığım" deyip mosmor etsene nolur
ÇOK MANTIKLI ÇOK BEĞENDİM.Şuna "karakterini hiç beğenmiyorum, ben senden daha iyilerine layığım" deyip mosmor etsene nolur
ASLAN BURCU ERKEĞİ.
Ay ben hiç öyle değilim amaErkeği böyle kör olasıca.
Olmaması gerektiğini önce kabul et. Gerisi gelir. Neden öyle neden böyle diye sorgulamaya girersen aynı noktada döner durursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?