Saç Rengi ve Saç Boyama ilk defa röfle yaptıracağım

blackoyster

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
37
0
286
İstanbul
arkadaşlar, saçlarıma ilk defa röfle yaptıracam, daha önce saçımı hiç boyatmadım, saçlarım koyu kahve biraz rengi açılsın istiyorum ama röfle saçları yıpratır mı? röfle yaptıran arkadaşlar bana bu konuda bilgi verebilirler mi, buarada istanbuldayım , önerebileceğiniz iyi bir kuaför varmı, güzel röfle yapabilecek?

bazı röfleli saçları görüyorum pırıl pırıl hiç yıpranma yok, onlar bakımmı yaptıyorlar? yoksa saç yapısı ile mi alakalı?

cnm o şaçlar hep fönlüdür gördüğün
inan ki fönün bozulunca yani banyodan sonrası hüzün
tercih senin 3 yıldır yaptırdım röfle fönlüyken hele bayılmıştım takiii eve gelip yıkandım tülerik oldu gün geçtikçe daha da yıprandı
yaptırcaksan boya yaptır sarı aralara hiç yıpratmıyor boya saçı en azından röfle gibi değil...

ben 1 ay önce yaptırdım çok ama çok pişmanımsaçlarım odun gibi oldu.zar zor yeni düzelmeye başladı.bakım kremleri ve şampuanları sayesinde.
ama yine de baya bi kestirmem gerekiyor.
yaptırma derim.en güzel saç kendi doğal saçın.
hele kopan tutamları gördükçe için parçalanıyor((

5 gün önce röfle yaptırdım kuaförümün işçiliği çok güzeldi incecik ve sık röfle istedim. ama cilasından hiç memnun kalmadım.. bazı röflelere bakıyorum kırık beyaz fildişi ve açık sarı tonlarında benimkisi açık limon yeşili gibi bişi oldu.. zamanla oturur dediler annem sürekli güzel olduğunu söylüyor ama anlatamadım gitti.. ben doğal birşey istemiştim bi tonda para bayıldım pişmanım. kızlar ne yapmalıyım bu aşamadan sonra koyu boyamak istemiyorum yaz geldi malum insan sarı istiyor saçını :85:

ben yaptırdım her her yaptırdıgımda da pişman oldum sakın deneme gölge falan düşün daha doğal duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…