bende cok yerdım ama küçükken.. kül tablaları tertemız olurdu hep.. tatlı bırsede yani..:))))
sonra zamanla gectı..benımkı..gecnlerde yıyeyım dedım..eskı tadı kalmamış nerde o eskı sıgara külleri :))))))))))))))))
gecmiş olsun canım.benim bir tanıdığım var oda kömür,kuru kahve yerdi.
dr. onada demir eksikliği var demişti
sende bir an önce bu sorunu gidersen iyi olur .yoksa halin duman yok yok kül olur.öpüyorum.
Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???
canım neden doktora gidip demir ilacı almayı ve bu iğrenç ve sağlıksız durumdan kurtulmayı düşünmüyorsunuz....yasakkelime:mymeka:
canım benım ben senı anlıyorum onlrda bır tadına baksa ..görürler..canım süpersin ya beni anlayan biri çıktı :lepi:
valla öyle sende de oluyomuydu her sigaranın da tadı aynı olmuyo ucuzlar mesela bıyyykkk berbat oluyo. muhabbete bak :roflol:
sen nasıl bıraktın canım tedavi falanmı gördün yoksa kendiliğindenmi bıraktın nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?