- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Arkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
Neresi dugun elbisesi bunun bence işe giyilir.Bu arada senin siyah takintin var galiba bir kaç kezde elbise konularini gormuştum biraz renkli giyimlere falanda baksana.Arkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
Valla siyah benim favorimNeresi dugun elbisesi bunun bence işe giyilir.Bu arada senin siyah takintin var galiba bir kaç kezde elbise konularini gormuştum biraz renkli giyimlere falanda baksana.
Belim ince değil basenlerim çok çok fazla ;( erimiyor işte ;(Bence fiziğin bu elbiseye uygun değil belin okadar inceyse oynama yapmadiysan fotoda alt taraf kötü duruo
Çok güzel olur dimi kot ceket ile çok teşekkür ederim fikir içinBen bunu dugunde giymem günlük elbise diye üzerine kot ceket yada gömlek giyip gömleği düğmelerini kapatmadan gobekten bağlayarak kullan al sana spor şık günlük kombin
Değilim be hiç kendimi beğenmem kiGüzel kadınsın vesselam
Basic bir elbise kot blazer cekeltlerle gömlekle omzuna çizgili kazak atarak Ben bunu 1000 defa kombinlerim basenlerinde kötü durmuyor çünkü belin inceÇok güzel olur dimi kot ceket ile çok teşekkür ederim fikir için
bugün spor ayakkabı vardı ayağımda kötü durmadı işyerinde belki altına makosen tarzı ayakkabı giysem olur muFiziğin güzel bence kum saati.
Elbise biraz bastı bana ama kötü değil. Topuklu giymezsen günlük giyilebilir.
Ayy o omuzda kazak çok güzel duruyor hiç yapmadım ama çok güzel bi fikirBasic bir elbise kot blazer cekeltlerle gömlekle omzuna çizgili kazak atarak Ben bunu 1000 defa kombinlerim basenlerinde kötü durmuyor çünkü belin ince
Acaba çok mu şık geldi gözüne bilemedim amaBu giydiğiniz düğün elbisesi değil ki. Günlük uzun düz bir elbise niye giyilmez demiş onu anlamadım.