Sevişirken yaşadığınız hiçbir şeyden utanmayın, o ıslanmayı sürekli yaşayan insanlar da var. Bunu kontrol etmenize gerek yok akışta kalınMerhaba hanımlar,
Biraz açık konuşacağım özür dileyerek.Eşimle birlikte olduğumda hiç beklemediğim bir anda bende iki defa boşalma oldu eşim gibi (kusura bakmayın) ben biraz korktum ama eşim bundan çok hoşlandı ben ise kendimi biraz tuhaf hissettim. İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz. Ben kendimi böyle bir durumda hiç görmek istemiyorum , eşim ise çok memnun olduğunu söyledi ama pekte ikna olmadım, çünkü bana çok anormal geldi bir kadın için
Tek seferde olmamıştır.Belki ondan içeride kalan çıkmıştır..Merhaba hanımlar,
Biraz açık konuşacağım özür dileyerek.Eşimle birlikte olduğumda hiç beklemediğim bir anda bende iki defa boşalma oldu eşim gibi (kusura bakmayın) ben biraz korktum ama eşim bundan çok hoşlandı ben ise kendimi biraz tuhaf hissettim. İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz. Ben kendimi böyle bir durumda hiç görmek istemiyorum , eşim ise çok memnun olduğunu söyledi ama pekte ikna olmadım, çünkü bana çok anormal geldi bir kadın için
Yok hayır hiç denemedim, kendi vücudumu yeni yeni tanıyorum, mastürbasyonu bana doktor arkadaşım tavsiye etmişti evlenmeden bir ay önce, yapmaya çalıştım ama olmadıBekarken mastürbasyon yapıyor muydun konu sahibi?
Böyle tecrubesizlige can kurbanDaha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ve korktum açıkçası , yeni evliyiz bana biraz tuhaf geldi, belki tecrübesizliğimdendir.
Ben bi kereye bile raziyimBöyle tecrubesizlige can kurbanbiz tecrubeliyizde nolmus.bence yat kalk dua et
'Bu zevki ona ben yaşattımEşiniz de ne diye memnun oluyorsa o da bana hiç normel gelmedi. Ay baştan aşşaa korkunç bir durum
Vay ber sen de mi pro oldun ben katip... Ben ne zaman olcamOrgazmın dibini yaşamışsınız saçmalamayınMillet para veriyor artık bunun için.
50 TL verince oluyosun.Vay ber sen de mi pro oldun ben katip... Ben ne zaman olcam
Aaaa hala mı 50 TL50 TL verince oluyosun.
ne korkması iyi misiniz?Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ve korktum açıkçası , yeni evliyiz bana biraz tuhaf geldi, belki tecrübesizliğimdendir.