Bana ait olmayan konu derken ondan bahsettiğimi mı sanıyorsun
Senin gibi en azından yengeme takıp gelip burda dedikodusunu yapıp kadınlar böyle böyle olmalı gibi şeyler demiyorum amaBurda ne uyeler var sızın gıbı eskı konuları acıp hatta daha ılerı gıdıp uyenın paylastıgı fotoyla bırlıkte rezıl etmeye calısan .Sız burdakılere sarmıssınız bu da dert.
Neden dertlerı olan senın gozun de ne sorunlu mu o zaman burada kı tum ınsanlara o gözle bakıyorsun ıkı uyelıgın mı var yoksa.Böyle dertlerim yokmuş ki gelip her gün konu açmıyorum değil mi?
Sen ıste kendın konu acmayıp ınsanların dertlerıyle alay etmek ıcın burdasın.Senin gibi en azından yengeme takıp gelip burda dedikodusunu yapıp kadınlar böyle böyle olmalı gibi şeyler demiyorum amabeni dediğin diğer üyelerle de karıştırma ben hak edenin eski konularından dem vururum kaşınmayanı kaşımam.
Ee kardeşim direk metres demedim ama o konundan kocasını karısından ayıran bir insan olmayı istediğin ne kadar belli değil mi? Onun hayalini kurup konu açmışsın. Senin istediğin buysa bilemem halk dilinde de buna metres de deniyor olabilir başka bir şeyde. Kendimle karıştırmıyorum seni zira benim hayalini kurduğum konu yok. Gerçekleştirmeyeceğim şeyin hayalini kurmam!Kibledim zaten insan işi kendinden bilirmis
orda adamın birinin; 4 yıldır kk üyeyim, aktif yorumcuyum, erkek olduğumu hala anlamadılar şeklinde yorumuna denk geldim.
Sen niye burdasın? Evlenen kadınlara sevgili yapan kadınlara oynaklar diyip kendini masum göstermek için mi? İçin içini yiyor değil mi evli kadınları sevgilisi olan kadınları gördükçe. En çok yengenden nefret ediyorsun ama abini parmağında oynatıyorSen ıste kendın konu acmayıp ınsanların dertlerıyle alay etmek ıcın burdasın.
Cırkeflıgını gösterdın sen ıste busun senın amacın mı .Sen niye burdasın? Evlenen kadınlara sevgili yapan kadınlara oynaklar diyip kendini masum göstermek için mi? İçin içini yiyor değil mi evli kadınları sevgilisi olan kadınları gördükçe. En çok yengenden nefret ediyorsun ama abini parmağında oynatıyor
Kendını neden saklıyorsun konu acmayarak ıste mıllete saldırmak için.Böyle dertlerim yokmuş ki gelip her gün konu açmıyorum değil mi?
Sen kendine bak be kadın düşmanı kadın. Seni öyle bir bastırmışlar ki senin çirkefliğini burda gördük. Bir de akıllı konu açmıyor diyor sanane benim belki derdim yok seni mi gerdi? Senin gibi sevgilisi olan evli olan kadınlara sarmıyorum ama bunu bil bence sen hadiCırkeflıgını gösterdın sen ıste busun senın amacın mı .
Konu açıp açmamam seni ilgilendiriyor mu? Öyle çok istiyorsun ki bir konu açsam da şuna saldırsam diye senin gibi çok ama üzgünüm sizin gibi her gün konu açmam burda benKendını neden saklıyorsun konu acmayarak ıste mıllete saldırmak için.
Arkadas toplamak ıcın yazdıklarına bak hele .Senın gıbı sınsılık yapıp dertlerını acıp oynamıyorum .Sen kendine bak be kadın düşmanı kadın. Seni öyle bir bastırmışlar ki senin çirkefliğini burda gördük. Bir de akıllı konu açmıyor diyor sanane benim belki derdim yok seni mi gerdi? Senin gibi sevgilisi olan evli olan kadınlara sarmıyorum ama bunu bil bence sen hadi
Ne arkadaş toplaması ya sen kendini benle karıştırıyorsun galiba? Sinsi sensin kıskanç şey seni.Arkadas toplamak ıcın yazdıklarına bak hele .Senın gıbı sınsılık yapıp dertlerını acıp oynamıyorum .
Iste amacın kendını saklamak mıllete saldırmak ,alay etmek .Dogru duzgun yorum yapmıyorsun nıye kendı ıstedıgın gıbı degıl de ondan mıllet senın karakterınde olmak zorunda degıl.Konu açıp açmamam seni ilgilendiriyor mu? Öyle çok istiyorsun ki bir konu açsam da şuna saldırsam diye senin gibi çok ama üzgünüm sizin gibi her gün konu açmam burda ben
Evet idrar testi pozitif cikar. Zannedilenden daha cok rastlanan bir durum bildigim kadariylaAcaba bu durumda insan hamile oldugunu nasıl anlar. Idrar testlerinde pozitif mi çıkar. Bende daha önce duymustum ama hic soracagim kimse olmadi. Sizi gorunce sormak istedim
Fesat senı görumce dusmanı.Ne arkadaş toplaması ya sen kendini benle karıştırıyorsun galiba? Sinsi sensin kıskanç şey seni.
Bir git allah aşkına gelip beni de kıskanıyorsun galiba sen şöylesin sen böylesin. Sen nesin peki kadınlara sen de saldırmıyor musun? Oynak kadınlar ama ben öyle miyim bilmem ne? Senin şurdaki yorumlarını görseler o oynak dediklerin yüzüne bakmaz beIste amacın kendını saklamak mıllete saldırmak ,alay etmek .Dogru duzgun yorum yapmıyorsun nıye kendı ıstedıgın gıbı degıl de ondan mıllet senın karakterınde olmak zorunda degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?