İlk defa başıma geliyor ya

Yorum yapan üye normal adet görmek demiş de o acıdan merak ettim. Sizin dediginiz gibi lekelenme tarzı olani duymuştum ama birde aylarca normal adet gorenler oldugunu okuyorum bazen. O yuzden merak ediyorum

benim iki ay tam regl zamanlarımda oldu ama normal adet gibi değildi..
vardır belki o şekilde de ben duymadım hiç..

benim iki ay tam regl zamanlarımda oldu ama normal adet gibi değildi..
vardır belki o şekilde de ben duymadım hiç..
Kayinvalidem birine anlatiyordu dayisinin kızı 6 ay hamile oldugunu anlamamış normal adet gorerek. Tabi detayları soramadım kaynana olunca

Kayinvalidem birine anlatiyordu dayisinin kızı 6 ay hamile oldugunu anlamamış normal adet gorerek. Tabi detayları soramadım kaynana olunca

bana bunlar şehir efsanesi geliyor..memeler şişiyor karın büyüyor vücutta bir dolu değişiklik oluyor.. 6 aylık çocuğu anlamamak için kadın olmamak lazım yahu..

Kombi ve fake üye mi

Ekşicileri biliyoruzda bunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Hamile olabilirsiniz.

bana bunlar şehir efsanesi geliyor..memeler şişiyor karın büyüyor vücutta bir dolu değişiklik oluyor.. 6 aylık çocuğu anlamamak için kadın olmamak lazım yahu..
Burada da okudum bir konu gebelik bölümünde komşumuz doguma giderken hamile oldugunu ogrendi zaten şişmandı filan diye bir oha demistim bende

Biriside çıkmış bana ait olmayan konuyu bana söylüyor. Konuyu ben açtım ama bı arkadaşın ağzından yazmıştım birde belirtmiştim oysa
Pilot varmış hani karısı kıskanmış ama sen hostes bile değilmişsin falan filan. O konuyla fake mi diye düşünceler oluştu zaten o konuya kadar ben de dahil çoğu kişinin dikkatini çekmemiştin.

Böyle dertlerim yokmuş ki gelip her gün konu açmıyorum değil mi?
Burda ne uyeler var sızın gıbı eskı konuları acıp hatta daha ılerı gıdıp uyenın paylastıgı fotoyla bırlıkte rezıl etmeye calısan .Sız burdakılere sarmıssınız bu da dert.

kk'nın hatunları bildiğin ajan valla birsey kaçmıyor gözünüzden

akıntı konusuna gelince renk normal yeşil ve kokulu akıntılar tehlikeli yinede emin olmak için jinrkolojiye randevu al bi kültür testi yaparlar akıntı olduğunu deyince mantar vs ise ilerlemeden tedbirini al

Biriside çıkmış bana ait olmayan konuyu bana söylüyor. Konuyu ben açtım ama bı arkadaşın ağzından yazmıştım birde belirtmiştim oysa

Kardeş bari salak muamelesi yapma insanlara. Kabin memuruyum yok yurtdışı seyahatte pilotlarla takılıyorum karısı beni kıskanıyor yazmıştın ha metres içerikli konunu bilmiyorum ama. Bir konunda bambaşka bir yaştasın bir konunda 19 yaşında kabin memurusun. Bir git Allah aşkına.

Bana ait olmayan konu derken ondan bahsettiğimi mı sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…