İlk defa başıma geliyor ya

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Arkadaşlar selam lütfen konu tasinmasin en çok aktif olan yer burası. 3 gün önce uyandıgimda akıntım vardı baktım süt gibi beyaz sıvı biseyi dedim neyse. Bugünde uyandığımda su gibi bişey akiyodu halada devam ediyor bazen beyazlık çıkıyor falan normalde hiç böyle olmazdi normal bişey mi bu akıntı ya ((

Olmayayim deyince bir faydasi yok maalesef. Korunmuyorsaniz ve iliski yasiyorsaniz yuksek ihtimal yani
2-3 temmuz gibi regl oldum bittiği zaman daha hiç ilişki yasamadim olabilme ihtimalim var mı ki

Yukarda bişey yazdım bi o yorumu okur musun kimse cevap vermedi bari sen ver
Bebeğim sen bi kac gun evvel sevgilimle yakinlasamıyorum 4 aydır kokuyo diyodun bi ara 2 senelik iliskin vardı bi ara 6 aylık.Bi ara lise bitmemisti bi ara hostes oldun.Hangi kısmına yorum yapayım 4 aydır sevgilinle yakınlaşmadıysan hamile değilsindir korkma.

Kimle ilişkin olduğu belli değil bir mayısta ilişkin var temmuzda dört aylık başka ilişkin var. Babası kim belli mi bari önemli olan soru o
Sadece 3 kişi görmüşsün hayırdır bı kendiniz mi temizsiniz

Yukarda bişey yazdım bi o yorumu okur musun kimse cevap vermedi bari sen ver
Üstüne görmüş olma ihtimalinde var tabiki
Yumurtlama dönemindede akıntı artabilir

Sadece 3 kişi görmüşsün hayırdır bı kendiniz mi temizsiniz
Haha ne oldu hemen laf sokmaya kalkıyorsun? Sen çok "temizsin" ya maşallah hepimize yeter. Sen bence hayallerinden uyan artık fazla evde oturmaktan hayallere dalıp kendin de inanıp gelip buraya yazıyorsun. Hem benim durumum seni ilgilendirmez kokarca bir sevgili yapmam ben senin gibi yokluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…