Sacmalamayin ya olmaz öyle olursa çok kötü olurHamilesin bence hadi gözün aydın
2 veya 3 temmuz gibi regl olmuştum reglden sonra hiç ilişki yasamadim olabilir miyim ki?Yumurtlama donemin olabilir mi
Ya da evli misin hamile olabilir misin
Olmuyim yaHamile olabilirsiniz
Olmayayim deyince bir faydasi yok maalesef. Korunmuyorsaniz ve iliski yasiyorsaniz yuksek ihtimal yaniOlmuyim ya
2-3 temmuz gibi regl oldum bittiği zaman daha hiç ilişki yasamadim olabilme ihtimalim var mı kiOlmayayim deyince bir faydasi yok maalesef. Korunmuyorsaniz ve iliski yasiyorsaniz yuksek ihtimal yani
Hayallerinde yaşıyor olabilirOlmayayim deyince bir faydasi yok maalesef. Korunmuyorsaniz ve iliski yasiyorsaniz yuksek ihtimal yani
Bebek istemeyip korunmayan sensin saçmalayan ben miyimSacmalamayin ya olmaz öyle olursa çok kötü olur
Yukarda bişey yazdım bi o yorumu okur musun kimse cevap vermedi bari sen verBebek istemeyip korunmayan sensin saçmalayan ben miyim
Bebeğim sen bi kac gun evvel sevgilimle yakinlasamıyorum 4 aydır kokuyo diyodun bi ara 2 senelik iliskin vardı bi ara 6 aylık.Bi ara lise bitmemisti bi ara hostes oldun.Hangi kısmına yorum yapayım 4 aydır sevgilinle yakınlaşmadıysan hamile değilsindir korkma.Yukarda bişey yazdım bi o yorumu okur musun kimse cevap vermedi bari sen ver
Sadece 3 kişi görmüşsün hayırdır bı kendiniz mi temizsinizKimle ilişkin olduğu belli değil bir mayısta ilişkin var temmuzda dört aylık başka ilişkin var. Babası kim belli mi bari önemli olan soru o
Üstüne görmüş olma ihtimalinde var tabikiYukarda bişey yazdım bi o yorumu okur musun kimse cevap vermedi bari sen ver
Haha ne oldu hemen laf sokmaya kalkıyorsun? Sen çok "temizsin" ya maşallah hepimize yeter. Sen bence hayallerinden uyan artık fazla evde oturmaktan hayallere dalıp kendin de inanıp gelip buraya yazıyorsun. Hem benim durumum seni ilgilendirmez kokarca bir sevgili yapmam ben senin gibi yokluktanSadece 3 kişi görmüşsün hayırdır bı kendiniz mi temizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?