Yaaa öne boşalma olduysa hatırlamıyorum diyor sperm hücreleri hareketli olduğu için çok araştırdım gebelik mümkün diyor karın kasıklarım göğüs de ağrıyor ne yapabilirim aklımda ki soruyu gidermek için kendimi ikna edemiyorumTotonuzdaki küçük et büyüyüp bebeğe dönüşmediği sürece doğurmazsın
Gözünüz aydın, tıp literatürüne geçeceksiniz. Kız olursa Rekta, erkek olursa Rektal koyun adını lütfen.Merhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Gözünüz aydın, tıp literatürüne geçeceksiniz. Kız olursa Rekta, erkek olursa Rektal koyun adını lütfen.
Bu şekilde hamile kalırsan bebeği de doğurmak yerine mıçarsın artık.
Öne boşalma olmamıştır dimi zorladı çünkü ilkteHamile değilsiniz. Ama mikrop kapmış olabilirsiniz. Birdahkine kondom kullanın her iki acidanda riski ortadan kaldırır.
Ya soru soruyorum anasını satim cevap vermeyi bilmiyorsan es geç bırak dalgayıBeyni olmayan canlılar sadece Deniz anaları değil.
Ablacım sence bunu bilebilme ihtimalimiz kaç? Adamın nereye şaaptığını nerden bilelim. Arkaya yaptıysa yok, öne yaptıysa var.Öne boşalma olmamıştır dimi zorladı çünkü ilkte
Dalga geçilmeyecek gibi değil. Evladım sen hiç mi biyoloji dersi görmedin insan götünden nasıl hamile kalabilirYa soru soruyorum anasını satim cevap vermeyi bilmiyorsan es geç bırak dalgayı
Ya ilişkimden 5 gün geçti yarın 6. Gün olucak regl olmama daha 1 hafta var gebelik testi alsam belli olur muAblacım sence bunu bilebilme ihtimalimiz kaç? Adamın nereye şaaptığını nerden bilelim. Arkaya yaptıysa yok, öne yaptıysa var.
Ya belirtileri söylüyorum ilk yaptım kusmam geliyor göğüslerim de ağrı var çişim geliyor sürekli sebebi ne olabilir o zaman bilgin varsaDalga geçilmeyecek gibi değil. Evladım sen hiç mi biyoloji dersi görmedin insan götünden nasıl hamile kalabilir