Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, daha spermler ince barsağa anca ulaşmıştır. Uzun yolları var garibimin belli olmazYa ilişkimden 5 gün geçti yarın 6. Gün olucak regl olmama daha 1 hafta var gebelik testi alsam belli olur mu
Ya tutayım kendimi diyorum engel olamıyorum nolur şaka ve gerçek değil gülelim diye açtım bu başlığı diye söyleyin lütfen
Bence mabadinizin ayarlariyla oynamayinMerhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Ya belirtileri söylüyorum ilk yaptım kusmam geliyor göğüslerim de ağrı var çişim geliyor sürekli sebebi ne olabilir o zaman bilgin varsa
Ha ha haaaa komik mi salak ciddiyim burdaMahvetmissin götünü, insan gotune bunu yapar mi ya?
Bi de bayıl istersen FerihaEnfeksiyon olabilir her midesi bulanan hamile olsaydı ohooo
Totisten hamile kalırsan literatüre geçersin :) ama ikisine birden girdiyse ve korunmasız bir iliskiyse hamile kalmasan bile anal sex sonrası vajinaya girişten kaynaklı enfeksiyon kapabilirsin. Anal bolgen de ilk defa yaşadığın için zorlanmış ve kanamis. Bu zaten olası bir şey.Merhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Enfeksiyon olabilir her midesi bulanan hamile olsaydı ohooo
Bayılacam şimdi o değilde gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra belli olur mu kafayı yicemBi de bayıl istersen Feriha
Merhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Dotunden bagirsaga ordan karin boşluguna, ordan da beyin boşluguguna gitmis olabilirDalga geçilmeyecek gibi değil. Evladım sen hiç mi biyoloji dersi görmedin insan götünden nasıl hamile kalabilir
Takdiri ilahi sual olunmaz ya tutarsaFen bilgisi dersinde bebeğin nasıl olacağını öğrenmediniz mi? Sperm nasıl onca yolda canlı kalsın?
Olmaz imkansız regl olun bitsin bir hafta sonra test yapın. Ama hamile değilsiniz rahat olun sadece enfeksiyon kapmissinizBayılacam şimdi o değilde gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra belli olur mu kafayı yicem
Olum niye dalga geçiyorsun karın kasıklarım ağrıyor midem 5 . Gün sonrası bulandı ama kusmadım et parçası çıktı afedersin götümde hamile kalmam dimiHayır, daha spermler ince barsağa anca ulaşmıştır. Uzun yolları var garibimin belli olmaz
Demek cisin geliyor, ne tesaduf ki benim de cisim geliyorYa belirtileri söylüyorum ilk yaptım kusmam geliyor göğüslerim de ağrı var çişim geliyor sürekli sebebi ne olabilir o zaman bilgin varsa
Ben de ciddiyim, gotune bunu yapan bize neler yapmaz ya?Ha ha haaaa komik mi salak ciddiyim burda
Eğer öyleyse "hoşgeldin b.k bebek" partisi yapmaları hak.Dotunden bagirsaga ordan karin boşluguna, ordan da beyin boşluguguna gitmis olabilir