regl olacağınız için göğüsleriniz ağrıyordur. Hemen 5. günde hamilelik belirtileri olmaz. Teste de çıkmaz. Adetiniz gecikirse o zaman test alıp yaparsınız (ancak o zaman çıkar çünkü) ama hamile değilsinizdir. Bu arada sık ç.işiniz geliyorsa idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz. Zaten anal seks idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur. Bunun için bir sağlık ocağına gidip idrar yolları için antibiyotik almalısınız yoksa geçmez.Ya belirtileri söylüyorum ilk yaptım kusmam geliyor göğüslerim de ağrı var çişim geliyor sürekli sebebi ne olabilir o zaman bilgin varsa
İlk aklıma gelenBu şekilde hamile kalırsan bebeği de doğurmak yerine mıçarsın artık.
Adamın çükünün çeteresini mi tutuyoruz biz bunu nerden bilicezÖne boşalma olmamıştır dimi zorladı çünkü ilkte
Adamın çükünün çeteresini mi tutuyoruz biz bunu nerden bilicez
G*tünden hamile kalan ilk insan olursan tv kanallarında görürüz artık
Dur belki bi mucize totosundan hamile kalır da tv kanallarına bağlanırız biz deşunlara ciddi ciddi cevap verme zahmetine girmesen mi :)))
Bence o an anlarsın. Neden sordunuzmerhaba anal ilişki kesin agrı yapar mı
ertesi gün anal ilişki yaşadıgını anlar mısın
Evet tabiki en kolay hamile kalınan yer orası bilmiyor muydunuz? Neden korunmadan yaptınızBMerhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Hamile olsan 5 günde o bebek daha rahme olan yolculugunu tamamlayamaz b*k yolundan hamile kalma şüphesi olan ilk kişisiniz tebriklerAma hamilelik belirtileri var 5 günde ortaya çıkarmı göğüste hafif ağrı bugün kuscaktım kusamadım falan sürekli çişim geliyor
Totonuzdaki küçük et büyüyüp bebeğe dönüşmediği sürece doğurmazsın
Zorladı istemedim ben
Pislik tecavüz etmiş resmen. Umarım iyisindir başına bir iş gelmemiştir. Tehdit falan edip yeniden yapışmamıştır inş.Engelledim ve hamile kalırsan bi çoçupumuz olur fena mı dedi kandım yemin ediyorum hiç bir erkek le bişey yasamamıstım o kadar pişmanım ki sonuçlarına katlanıyorum ve çok korkuyorum kasıklarım göğsüm ağrıyor ve 5 10 dk sürdü ben kendimi geri çekiyordum zorladı