İlk defa anal seks yaptım

Ya belirtileri söylüyorum ilk yaptım kusmam geliyor göğüslerim de ağrı var çişim geliyor sürekli sebebi ne olabilir o zaman bilgin varsa
regl olacağınız için göğüsleriniz ağrıyordur. Hemen 5. günde hamilelik belirtileri olmaz. Teste de çıkmaz. Adetiniz gecikirse o zaman test alıp yaparsınız (ancak o zaman çıkar çünkü) ama hamile değilsinizdir. Bu arada sık ç.işiniz geliyorsa idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz. Zaten anal seks idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur. Bunun için bir sağlık ocağına gidip idrar yolları için antibiyotik almalısınız yoksa geçmez.
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız sizi buna zorlamış. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Bir daha yapmayın bunu bedeninize.

Ilk sayfa cok eglenceli.
Fakat daha fazla okuyamiyacagim

Ya of, konuyu okudukça çok üzüldüm. Şerefsiz pislik. Keşke şikayet edebilecek cesaretin olsaydı da bu eziyetinin cezasını cekseydi :KK43:
Merak etme, kimse beş günde gebelik belirtisi yaşamaz. Zaten analdan da hamile kalamaz. Bunların hepsi psikolojik
Resmen tecavüze ugramissin. Tabii ki bazı travma belirtileri olacak, tabii ki miden bulanacak vs.
Bence idrar yolu enfeksiyonu/ sistit falan oldun. Bende de var bugünlerde, ürologa gittim tahlillerimin sonucunu bekliyorum teşhis için. Kesik kesik işeme - tuvalette canının yanması - tuvaletten çıkar çıkmaz içinde işeme isteği olması. Bunların hepsi enfeksiyon belirtisi. İlaç tedavisinin yanında en iyi gelen şey su içmek. Kendini zorla icebildigin kadar su iç. Göreceksin zamanla azalacak (ama doktora gitmeyi unutma. Enfeksiyonsa kendi kendine geçmez)
Diğer şey de basurdur heralde. Anal ilişkiye girmese de çoğu insanın karşılaştığı bir sorun. Ben de arasıra denk geliyorum o arkadasla. Gitsin diye bol bol yoğurt ye, probiyotik çok önemli. Lifli gıdalar tüket. Yazarsan Google'a çıkar karşına. Yeşillik ye, hatta yoğurda doğra da ye:) Yine bol bol su ic. Sıcak suyun altında uzun uzun duş al. Hareket et. Bazı merhemler var çok iyi geliyor. İlaç İsmi yazmak yasak o yüzden eczaneye sor, versinler günde iki sür.o yoksa hindistan cevizi yağı vs sür Yumuşar o. Bir süre sonra gider.

Son düzenleme:
bu cahillikle, bu genç yaşınızda, bilginiz olmadan nasıl anal yapıyorsunuz anlamıyorum.

merhaba anal ilişki kesin agrı yapar mı
ertesi gün anal ilişki yaşadıgını anlar mısın

Merhaba ilk defa erkek arkadaşımla anal seks yaptık içime boşalmadıgımı sölüyor ama korkuyorum çünkü ilişkinin ilk günü eve geldiğim zaman büyük tuvaletimi yapmakta zorlandıktan sonra peçeteyle sildim kan geldi onun sonrası 2 gün sonra uzman cerrahiye gittim tabi açık açık anal seks yaptığımı söylemedim baktı ve hemoroid gastüroloji diye bi tanı koydu ilişkinin 5. Günü şu an midem bulandı ama kusmadım ve afedersiniz basur oldum küçük et çıktı göğüslerim sanki bastırınca ağrı var sizce hamile miyim anlamadım
Evet tabiki en kolay hamile kalınan yer orası bilmiyor muydunuz? Neden korunmadan yaptınızB

Ama hamilelik belirtileri var 5 günde ortaya çıkarmı göğüste hafif ağrı bugün kuscaktım kusamadım falan sürekli çişim geliyor
Hamile olsan 5 günde o bebek daha rahme olan yolculugunu tamamlayamaz b*k yolundan hamile kalma şüphesi olan ilk kişisiniz tebrikler

Zorladı istemedim ben

Engelledim ve hamile kalırsan bi çoçupumuz olur fena mı dedi kandım yemin ediyorum hiç bir erkek le bişey yasamamıstım o kadar pişmanım ki sonuçlarına katlanıyorum ve çok korkuyorum kasıklarım göğsüm ağrıyor ve 5 10 dk sürdü ben kendimi geri çekiyordum zorladı
Pislik tecavüz etmiş resmen. Umarım iyisindir başına bir iş gelmemiştir. Tehdit falan edip yeniden yapışmamıştır inş.

X