ilk dans müziği candan erçetin bahar?

giesele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
476
1
96
İstanbul
kızlar ilk dans konusunda çok kararsızım lara fabian je t'aime yada candan erçetin bahar diye düşünüyorum evet ikisi çok alakasız biliyorum:)ama candan erçetinin o şarkısını çok seviyorum siz de bi dinleyin bana yardımcı oluunnn:44:

şarkı çok güzel sözleride güzel..özellikle şu sözler

Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim yorgun gönlümde bir tek senin aşkın var ....

ama bunda dans etmek biraz zor olmaz mı?bahar şarkısı için bu yorumum..

evet canım sözleri çok romantik hem de sıradan düğün müziği sarkılarından değil bi deneyelim bakalım sevdiceğimle dans etmeyi bu parçada

bi deneyein bakalım..bekliyorum haberini...olursa bende kullanırım bu müziği...

Geçen sene evlenen abimin arkadaşının düğününde de Candan Erçetin -Bahar ilk dans müziğiydi.

Bence güzel

Geçen sene evlenen abimin arkadaşının düğününde de Candan Erçetin -Bahar ilk dans müziğiydi.

Bence güzel

teşekkür ederim kızlar ya sevindim beğenmenize:) yabancı parçada dans etmek pek istemiyorum aslında hani ingilizce yada fransızca olacağına berkant samanyolu bile olabilir çünkü herkesin sözlerini anlayabildiği duygusal romantik bir parça olsun istiyorum.başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
ben cok severim bu sarkiyi. benim de hayalimde bu sarki yok degil, adaylardan biri :) bence cok guzel muzigi sozleri hem de neseli. baygin romantik sarkilardan ziyade eslik ederek neseli neseli dans edebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…