Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ilk dans konusunda çok kararsızım lara fabian je t'aime yada candan erçetin bahar diye düşünüyorum evet ikisi çok alakasız biliyorum:)ama candan erçetinin o şarkısını çok seviyorum siz de bi dinleyin bana yardımcı oluunnn:44:
teşekkür ederim kızlar ya sevindim beğenmenize:) yabancı parçada dans etmek pek istemiyorum aslında hani ingilizce yada fransızca olacağına berkant samanyolu bile olabilir çünkü herkesin sözlerini anlayabildiği duygusal romantik bir parça olsun istiyorum.başka önerisi olan var mı?
ben cok severim bu sarkiyi. benim de hayalimde bu sarki yok degil, adaylardan biri :) bence cok guzel muzigi sozleri hem de neseli. baygin romantik sarkilardan ziyade eslik ederek neseli neseli dans edebilirsiniz..