• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Bilmiyorum ki ne oldu. Akşam olsa da evime gitsem bir an önce. Yapılacak işler de var ama halim yok

bekleyebilecek işlerse izin al eve git dinlen canım biraz bence tabi durumunu bilmeden yorum yapıyorum ama anlattıklarını okurken benim canım yandı inşallah bir an önce geçer canımmm

geçen hafta dr demişti lekelenme olabilir korkma diye ağrı da normaal dedi ama ben panik yaptım evde birraz temizlik yapmıştım elektrikli süpürge filan çalıştırdım yanlış bi hareket mi yaptım diye korktum uzanıyorum şimdi ama çok tedirginim..

progestan falan da vermedi ben de sormadım aramak en iyisi galiba..

canım olabilir ama yine de danışmak gerekiyor benim dr.um lekelenme olduğu anda progestanı artırmıştı ne olur ne olmaz daha çok yeni çünkü dikkat etmek gerek aferin sana hiç bişey yapma şimdi ayaklarının altına 2tane yastık koy ve yat:34:
dinleneceksin başka alternatifin yok

Doktorum dedi ki hamilelikte bu tür şeyler normalmiş. Kendimi fazlaca yormamdan da kaynaklanıyor olabilirmiş.Bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Sancı ve ağrı olursa gel dedi. Bol bol dinlen dedi.

Bu annelik zor zanaat. Annemi görünce ellerinden öpücem

Paşam kocaman oldu demek ki sevineyim bari :49:

dün ben ne düşündüm; ben hamile olduğumu bilmeden adet düzensizliği için doktoruma gittim. progestan verdi. 4 gün kullanıp bırak, hastalanınca gel dedi. ben hastalanmayınca test yaptım da öğrendim. acaba diyorum ki, bu ilacı kullanmasaydım bebeğim tutunacak mıydı yada bu ilaç tutunmasına destek oldu mu diye.. belki de denk geldi ama merak etmiyor da değilim.
sonraki hamilelik durumunda doktor belki de ilaç verir tekrar kaybetme diye.
Tabi tesellin mutlaka hayıra yormak olsun. doktorların dediği gibi sağlıksız bebek tutunamazmış...

asyacım korkma zaten düşük tehlikesi olnalara veriyolar bu ilacı,

kızlar lütfen yardın edin bana çok kötüyüm 2 gündür kasık ağrılarım arttı bulantım da öyle hiçbişey yiyemiyorum bugün de az önce tuvalette kahverengi pıhtı gibi bi leke geldi nooluyo bebeğime bişey mi oluyo normal mi bu çok korkuyorum lütfen bişey söyleyin...

canım endişelenme. doktoruna git hemen zaman kaybetmeden. benimde olmuştu progestan başladılar.

inşallah canım inşallah

Canım günde 6tane progestan kullandım ama olmayınca olmuyor işte napalım kısmet değilmiş Rabbim bunu gösterdiyse mucizemizi de yollayacaktır umudumu hiç yitirmedim yitirmeyeceğimde canım Allahın izniyle olacak

Yani inşallah çıkmaz ama canım en azından düşüğün bundan kaynaklanmadığını bilmemiz gerek varsa da bi sonra ki gebelik oluşursa kaybetmemek için önlemimizi almış oluruz bu acıyı bi daha kaldırabilir miyim bilmiyorum Rabbim dayanamayacağımız acı vermesin:16:

araştırılması gerekiyor tabi. peki doktorun bununla ilgili tetkik istemedi merak ettim.

belki de ilacın faydası oldu, belki de denk geldi :) düşük yaparken mi doğum sancısı çektin? Allah çektirmesin bir daha gülüm.

zaten doktor da öyle demiş. mag. , mineral, kalsiyum... yetersiz mi besleniyorsun sen bakim haa????

progestana başlamadan önce çok fena ağrılarım oluyordu canım. bebeği atıyormuş bünyem daha doğrusu atmaya çalışıyormuş kabul ettirdik:))

aahh canım sabahları 2 yumurta. 1 dilim peynir ve 1 bardak süt. öğlen mutlaka 1 kase yoğurt akşam yaklaşık 1 lt süt. daha nasıl yicem:)))) 12. kg dayım bu arada:)))) oburiks gibi geziyorum hamiş kilodu giyincede tam benziyorum valla:))

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün perişanım. Kaç gündür düzgün bir uyku uyuyamıyorum zaten. Karnımdaki gerilmeler ve kaburgamdaki ağrı öldürecek beni. Çocuğum neresini dayıyorsa artık o kadar acıyor ki gözümden yaşlar boşanıyor. Kendim terliyorum açıkta kalan yerlerim üşüyor.

Bugün bebek hareketleri sanki içe doğru karnımı kasıyor gibi. Anlamadım onlar tekme mi kasılma mı :37: Doktora danıştım, geri dönecek bana

bendede 1 haftadır var bu ateş basması. gece uyurken her şeyi çıkarıp atıyorum. bebiş sol kaburgamı çürüttü resmen. karnımda sanki içerden bıçak atıyomuş gibi yanmalar oluyor. sanırım büyüdükçe oluyor.

kızlar lütfen yardın edin bana çok kötüyüm 2 gündür kasık ağrılarım arttı bulantım da öyle hiçbişey yiyemiyorum bugün de az önce tuvalette kahverengi pıhtı gibi bi leke geldi nooluyo bebeğime bişey mi oluyo normal mi bu çok korkuyorum lütfen bişey söyleyin...

canım hemen korkma ama doktora git. ne olur ne olmaz. doktorun müsait değilse bile git. benim de çok şiddetli ağrılarım old ama meğer adet döngüsü zamanında kasılma olurmuş.

Kızlar ben bugün perişanım. Kaç gündür düzgün bir uyku uyuyamıyorum zaten. Karnımdaki gerilmeler ve kaburgamdaki ağrı öldürecek beni. Çocuğum neresini dayıyorsa artık o kadar acıyor ki gözümden yaşlar boşanıyor. Kendim terliyorum açıkta kalan yerlerim üşüyor.

Bugün bebek hareketleri sanki içe doğru karnımı kasıyor gibi. Anlamadım onlar tekme mi kasılma mı :37: Doktora danıştım, geri dönecek bana

az kaldı sabır canım. yaz da geliyor belki daha rahat uyursun. annelik zor şey gerçekten. anlıyorum şimdi.

progestana başlamadan önce çok fena ağrılarım oluyordu canım. bebeği atıyormuş bünyem daha doğrusu atmaya çalışıyormuş kabul ettirdik:))

aahh canım sabahları 2 yumurta. 1 dilim peynir ve 1 bardak süt. öğlen mutlaka 1 kase yoğurt akşam yaklaşık 1 lt süt. daha nasıl yicem:)))) 12. kg dayım bu arada:)))) oburiks gibi geziyorum hamiş kilodu giyincede tam benziyorum valla:))

çok şükür ki... :) yoksa bende can kalmayacaktı sana fikir üretmekte... :1:
maşallah ye gülüm ye. ben yiyemiyorum :( yumurtayı normale çok seven tüketen ben yiyemiyorum. :(( ne süt içebiliyorum, ne kahvaltı yapabiliyorum. yoğurt-cacıkla telafi etmeye çalışıyorum ama...

canım hemen korkma ama doktora git. ne olur ne olmaz. doktorun müsait değilse bile git. benim de çok şiddetli ağrılarım old ama meğer adet döngüsü zamanında kasılma olurmuş.

az kaldı sabır canım. yaz da geliyor belki daha rahat uyursun. annelik zor şey gerçekten. anlıyorum şimdi.

çok şükür ki... :) yoksa bende can kalmayacaktı sana fikir üretmekte... :1:
maşallah ye gülüm ye. ben yiyemiyorum :( yumurtayı normale çok seven tüketen ben yiyemiyorum. :(( ne süt içebiliyorum, ne kahvaltı yapabiliyorum. yoğurt-cacıkla telafi etmeye çalışıyorum ama...

yaaa sayende asyaaammm:)))) yumurta takviyesi yapacaktım bende sana buralardan. :)) tavuklarla dertleşip durucaktın bak :))) aayyy ne günler geçirdik yaa.... aklıma geldikçe gülümsüyorum hala...

araştırılması gerekiyor tabi. peki doktorun bununla ilgili tetkik istemedi merak ettim.

daha lekelenmelerim devam ediyor canım bitmedi bile tam anlamıyla yarın tekrar kontrole gideceğim henüz bişey istemedi dr.u aradım bugün sordum bu tetkikleri o da gebelik sonlandıktan 2ay sonra yapılacak o tetkik sabırsız olma yarın gel bi bakalım parça kalmış mı dedi korktum şimdi yaaa:18::18:

daha lekelenmelerim devam ediyor canım bitmedi bile tam anlamıyla yarın tekrar kontrole gideceğim henüz bişey istemedi dr.u aradım bugün sordum bu tetkikleri o da gebelik sonlandıktan 2ay sonra yapılacak o tetkik sabırsız olma yarın gel bi bakalım parça kalmış mı dedi korktum şimdi yaaa:18::18:

yoook sakın korkma canım . Allah korusun kalıntı olursa daha büyük sıkıntı. sıcağı sıcağına hallet. Allah o masada çok büyük cesaret veriyor insana. bak ben bekleme süresi falan beklemedim. bizide haberdar et.

oooo burda ne güzel hemen herkez hamiş olmuşş.. hepinizi tekrardan teker teker tebrik ederm arkadaşlar.. bizlerede nasip etsin Rabbim inşallahhhhh :16:
ilk ayınızda daha doğrusu hamiş olduğunuzu dahi bilmeden önceki ay belirtleriniz varmıydı ? :26: benim ovulasyon tarihim ayn 17sindeydi aradan 3-4gün sonrasından beri hala kasık ağrım var belimde ağrıo. üşüttümü gebişmiyim bilemiyorum.. :50: gebelik testi yapayım dedim diğer topikdeki arkadaşlar batını bekle diolar :20:benim bat 5 nisan belli olmazmı şimdiden :26:

oooo burda ne güzel hemen herkez hamiş olmuşş.. hepinizi tekrardan teker teker tebrik ederm arkadaşlar.. bizlerede nasip etsin Rabbim inşallahhhhh :16:
ilk ayınızda daha doğrusu hamiş olduğunuzu dahi bilmeden önceki ay belirtleriniz varmıydı ? :26: benim ovulasyon tarihim ayn 17sindeydi aradan 3-4gün sonrasından beri hala kasık ağrım var belimde ağrıo. üşüttümü gebişmiyim bilemiyorum.. :50: gebelik testi yapayım dedim diğer topikdeki arkadaşlar batını bekle diolar :20:benim bat 5 nisan belli olmazmı şimdiden :26:

:) evet canım. bizler birbirimizi yiyee yiyee hamiş olduk:)) uğurlu geldi burası bize. ben gebelikle ilgili hiç bir belirti yaşamadım. normal adet olacakmışım gibiydi herşey. ha geldi ha geliyor derken gecikti 2 gün geçince doktora koştum. hayırlısı darısı başına olsun

:) evet canım. bizler birbirimizi yiyee yiyee hamiş olduk:)) uğurlu geldi burası bize. ben gebelikle ilgili hiç bir belirti yaşamadım. normal adet olacakmışım gibiydi herşey. ha geldi ha geliyor derken gecikti 2 gün geçince doktora koştum. hayırlısı darısı başına olsun

amin adaşım... inşallah bu ay olur ... doğumdan çoookk korkmama rahmen okadar istiorumki hamiş olmak... bebişimin olmasını..:16:

amin adaşım... inşallah bu ay olur ... doğumdan çoookk korkmama rahmen okadar istiorumki hamiş olmak... bebişimin olmasını..:16:

inanırmısın bende çok korkuyordum. şimdi meleğim büyüdükçe yerini doğum korkusundan başka şeyler alıyor inan bana. Rabbimin bize verdiği en güzel duygu. içimizde büyüttüğümüz melek. hiç korkma. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. ağrısına da acısına da değer:))

yoook sakın korkma canım . Allah korusun kalıntı olursa daha büyük sıkıntı. sıcağı sıcağına hallet. Allah o masada çok büyük cesaret veriyor insana. bak ben bekleme süresi falan beklemedim. bizide haberdar et.

kürtajdan falan hiç korkmuyorum benim korkum kürtaj olursa bekleme süremin uzayacağı inan tek derdim o başka bişey değil inşallah herşey yolunda gider de beklemem hiççç çalışmalara başlarız bir an önce:6:

kürtajdan falan hiç korkmuyorum benim korkum kürtaj olursa bekleme süremin uzayacağı inan tek derdim o başka bişey değil inşallah herşey yolunda gider de beklemem hiççç çalışmalara başlarız bir an önce:6:

inşallah hayatım. sen moralini yüksek tut. hiiç düşünme oldu olmadı. oluruna bırak. çok şükür ki artık olabileceğini biliyosun.
doktordan sonra haberlerini yaz bizede olurmu. dua edicem senin için

inşallah hayatım. sen moralini yüksek tut. hiiç düşünme oldu olmadı. oluruna bırak. çok şükür ki artık olabileceğini biliyosun.
doktordan sonra haberlerini yaz bizede olurmu. dua edicem senin için

Allah razı olsun canım eve gelir gelmez yazarım bakalım eşim 15nisanda test verecek inşallah onda da iyi çıkar rakamlarda içtiği onca ilaç işe yarar sağolasın canımmm:16:

Back