• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Acemiperi sıkma canını..Bazı insanlar böyle malesef..Asıl böyle onlar günaha giriyor..Resmen dinden soğutacaklar insanı..Bizim dinimiz hoşgörü dini önce bunu anlasınlar...

Kızlar doktor değiştirme planım vardı..Cuma giderim diyordum..Az önce aradım doktor yarın tatile çıkıyormuş.Bugün iptal olan randevu var isterseniz bugün gelin dediler..21'ine kadar beklemektense bugün gideyim dedim..Hiç aklımda yoktu şimdi heyecan bastı..Kuzumun cinsiyetide belli olur inşallah

Son düzenleme:
Acemiperi sıkma canını..Bazı insanlar böyle malesef..Asıl böyle onlar günaha giriyor..Resmen dinden soğutacaklar insanı..Bizim dinimiz hoşgörü dini önce bunu anlasınlar...

Kızlar doktor değiştirme planım vardı..Cuma giderim diyordum..Az önce aradım doktor yarın tatile çıkıyormuş.Bugün iptal olan randevu var isterseniz bugün gelin dediler..21'ine kadar beklemektense bugün gideyim dedim..Hiç aklımda yoktu şimdi heyecan bastı..Kuzumun cinsiyetide belli olur inşallah
Hadi bakalım cinsiyetini öğrenirsin inşallah

hadi bakalım haberini bekliyoruz
hemen yaz gelince

Hadi bakalım cinsiyetini öğrenirsin inşallah

canım bencede takma. saçma sapan insanlar dini kendi bildikleri gibi yönlendirdikleri için şu anda bir sürü belirsizlik var. herkes kendi bildiğini yaşıyor. ben okurum arkadaş. başım açıkta okurum yeri gelince. ne yani mezarlığın yanından geçerken okumuycammı. asıl okumadan geçersem benim dini düşünceme aykırı o zaman kendimce günah etmş olurum. olduuu.. çantada eşarp gezdireyim. imanın kimde olduğunu sorgulayan insanlar yüzünden böyle boşluklardayız.ayy bk bende sinirlendim. şu adamın adını öğrenirsen bende arar lafımı sokarım:))

bowser bende merak ettim :)))

gülümsün bacım. 2 gündür sıcak şeyler içiyorum ama geçecek gibi değil. korkumdan doktoruda arayamadım:))

Abselove canım okudum yasini

Kız ne yaptın sen? Bu karda kış kıyamette soğuk süt içilir mi?

Allah razı olsun canımm
Hiç bozma moralini Rabbim bu insanlara yardım etsin
dini öğreteceğim diye dinden soğutur adamı bu tipler bende sinirlendim vallaa
Boşver sennnnn canım benimmm

Boswer öğrendi sanırım cinsiyetini. Gelse de bize de söylese. Bu sene erkek çok ama içime kız gibi doğuyor boswer için

Canımmm maaşallah subhanallah
Rabbim minik prensesi sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnnnn
Sen onu nasıl süslersinn şimdiiii ayyyy yerğim onu bennn:nazar::nazar::nazar::nazar:

evet başlayacan tabi durduğun kabahat

Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar..O kadar çok mutluyumki anlatmam..

Birkaç şey vardı beğendiğim alayım bari pembe :))

Back
X