Ilk çocuğunu düşünenler...

Psikolojik hamileliğim gelen kırmızılarla son buldu

Bir dahaki aya kaldım bakalım hayırlısı ise olur inşallah

herkesin bebiş haberlerine çok sewndmm..kendinize dikkat ednn bebişlerede:) ben yasmne dewamm..ilk çocuğumu düşünüyorum hemde çok istiyorumm kistten kurtulmuşumdmur umarımmm haziranda kontrolümm..sabırsızlanıyorumm....

Ya ben hem çok istiyorum, hem de çok korkuyorum. Bu çelişkiyi siz de yaşıyor musunuz?

Başta meleksimam olmak üzere herkese selamlar!!!
Ben de atanamayan bir öğretmenim ve kpssden , düzenimizi oturtamadığımızdan dolayı çocuk düşünmedik. Uzun zamandır bu topiği takip ediyoruz ve yavaş yavaş çocuk fikrine alışmaya çalışıyoruz. İlk sayfalarda meleksimam'ın yazıları tam benim ruh halimi anlattığından topik ilgimi çekti. Hepinizin yazılarını tek tek okuyorum, hepinizi her gece takip ediyorum. Bundan bir ay önce çocuk fikrinin ç'si yokken aklımızda, şimdi ciddi ciddi bunu düşünüyoruz. Biz bile şaşırıyouz bu duruma. Ben her hamilik haberinde çok heyecanlanıyorum ve kendi yaşayacaklarımızı merak ediyorum. Şimdilik bu kadar herkese tekrar selamlar.

Günaydın kızlarr

Dün evlilik yıldönümümüzdü.Eşime dedimki seneye belkide 3 kişi kutlıycaz bugünü..

Hayırlı sabahlar hatunlar..

Magnesia, meleksimam, yağmuryk, boswer,acemi peri nasılsınz??
magnesiadan haberi olan varmı kaç zamandır görünmüyor..

Ben kendi adıma iyiyim canım.Sen nasılsın.Kızın nasıl

Bende iyiyim çok şükür.. biraz ayaklarım şiş sadece.. Kızım da iyi uyuyor şuan..
:) :) :)

İyiyim canım sağolasın. Sen de bebeğin de iyisinizdir inşallah

Elhamdulillah iyiyiz bizde.. çarşamba günü kontrole gitcez inşaallah.. kızımın nasıl olduğunu o zaman daha iyi öğreneceğim..

slm kızlar...

bu foruma ilk burda sizleri tanıyıp üye olmuştum zamanla hamile olduğunu öğrenen çekildi.. kimse girmiyor artık. o yüzden bende yazmıyorum. ama gözüm kulağım hep burda. aradada olsa yazın iyi haberlerinizi almak bile mutlu ediyor inanın..

ben bu ay hala bekliyorum bakalım. 10 gün geciktim. ama adet düzensizliği var ve hiç bi belirtim yok benim

Psikolojik hamileliğim gelen kırmızılarla son buldu

Bir dahaki aya kaldım bakalım hayırlısı ise olur inşallah
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM, SAKIN CANINI SIKMA. İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİN DE GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ. BU TOPİK HERKESE UĞUR VE BEBİŞ GETİRSİN İNŞALLAH...
HOŞGELDİN TATLIM! BEN DE BU KONUYU AÇARKEN ÇOCUK FİKRİNDEN EMİN DEĞİLDİM. ÇELİŞKİLERİMİ OKUMUŞSUNDUR ZATEN. Bİ BAKTIM HAMİLEYİM. HAYAT GERÇEKTEN DE ERTELEMEYE GELMİYOR. BEN DE 2 YILDIR SINAV YÜZÜNDEN ERTELİYORDUM AMA, BİLMİYORUM. ATANMADAN DOĞRU MU YAPTIM HALA EMİN DEĞİLİM:18:. HAMİLE OLDUĞUM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM, HİÇ BU KADAR MUTLU OLACAĞIMI TAHMİN ETMİYORDUM. İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SENİN DE GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ.

Merhaba Kızlar,
Nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah gönlünüze göre verir inşallah :)
Hayırlı sabahlar hatunlar..

Magnesia, meleksimam, yağmuryk, boswer,acemi peri nasılsınz??
magnesiadan haberi olan varmı kaç zamandır görünmüyor..

Libyana aof sınavları var onlara hazırlanmaya çalışıyorum, pek çalışamadım bu sefer kötü geçecek sanırım
Birazda gezdim pek evde duramadım ama sık sık girip buraları kontrol ettim yazamadım ama takipteydim :)
Bu arada dün dr. gittim, bebşimin kalp atışlarının aktif olduğunu artık canlandığını öğrendim, 7 haftalıkmış 12mm
Yeni bi ultrasyon fotosunuda verdi :)

Siz neler yaptınız? Bide kalp atışlarını dinletiyorlar mı yoksa sadece ultrasyonla mı bakıyorlar?

Ya libyana, bugün çok çok midem bulanıyor. Daha önce bu kadar bulanmamıştı. Bir de bugün sabahtan beridir hapşur hapşur öldüm. Bu çocuk sağlıklı bir şekilde doğarsa kesinlikle kurban keseceğim. Bir de ders çalışmaya çalışıyorum. Son 37 gün kaldı sınava. Bu yıl kesinlikle atanmalıyım. Nolur bana çok dua edin kızlar. Benim yüzünde annem, kardeşim, eşim hep sıkıntı çekiyorlar. Buna bir de çocuk eklenirse kendimi çok ama çok suçlu hissederim. çok korkuyorum. Son günlerde midemden dolayı verimli çalışamıyorum da.:18::18:... Allah yardımcım olsun. öyle işte.
Magnesia, btlkübra hiç yoklar ortada. Haklısınız. Neredesiniz kız? Topiğimin uğurunu kullanıp kayıp mı oldunuz?

adına çok sevindim canım. Inşallah hayırlısıyla kucağına aldığını da okuruz. Ya benim hiç şansım yok. Sen benden kaç gün sonra hamile kaldın, ben daha yeni gittim kalp atışları için, bu arada sesini dinletmedi doktor sadece kalbi atıyor her şey yolunda dedi. Ama daha keç haftalık olduğunu bile söylemedi. Ben hesaplıyorum. Ne boyundan haber var, ne kilosundan. Iyi bir doktor bulamadım gitti. Bi antep'e gidebilseydim...:26:

Geldim canım geldim benim sınava 1 gün kaldı ben ne yapayım :)
Şu sınav bi bitsin devam edeceğim, daha çok öğreneceklerimiz var birbirimizden :)

Canım keşke kurban demeseydin akika kurbanı var duydun mu bilmiyorum, kız çocukları için bi tane erkek çocukları için iki tane kesilmesi sevapmış. Çocukları kazadan beladan korurmuş ve o hayvanın etini anne baba tüm akraba yiyebilirmiş. Kurban dedin mi sadece fakirlere dağıtman lazım siz yiyemiyorsunuz ve akika borcunuz devam ediyor. Tabi durumunuz varsa kesiliyor akika kurbanı.
Bide kurban diye adakta bulunursan kurban bayramı zamanı kesmen gerekiyor diye biliyorum.
Merak etme inşallah bebeğin sağlıkla doğacak (amin) :)

merhabalar .. ben yeni katıldım aranıza .. ismin Yaprak .. böyle konu açtığım için kusuruma bakmayın ama paylaşınca rahatlayıp endişelerime cevap bulabilirim diye düşündüm .. :)

adana dan kayseri ye gelin geldim.adana da tanınmış bi ailem war,baya hareketli bi hayatım wardı.sonra kayseri ye geldim bura da çok güzel ama memleket gibi olmuyo,buraya da yabancı değilim,yazları gelirdim bağlarımız war kısmet artık burda yaşamakmış ztn böyle olacağını biliyordum :) kocamla çocukluk arkadaşı we aşkıydık çoook seneler oldu 14 sene oldu birbirimizi tanıyalı tabi araya ayrılık da girdi bi dönem,küsüp ayrılmıştık peşimi hiç bırakmadı sağolsun :))

h.sonları adana,mersin yapıoruz sağolsun ben demeden kndi düşünür,çarşıya diye çıkarır mersine götürür,o da bizim gibi gezgiç :) çok şükür.. oto yedek parça işinde çalışıyo,dükkanımız wardı dewrettik anlaşamadı ortağıyla,şimdi açmaya çalışıyoruz ama bişiler yolunda gitmiyor...ama olacak inş..

çalışmayı istiyorum ama bura adana gibi değil kıskanıyo güwenmiyo kimseye çalıştırmıyo..bnde çok bunalıyorum ewde .. spora fln gidim yüzmeye gidim dedim tmm dedi ama beklemedeyim halaaaaa :)

gelelim asıl konuya .. Bebek soruyo herkes..1 yıl doluyo ya bi de arkadaşların biri hamile artık sorar oldular.. 28 yaşıma giricem 3 eylülde kocam da 29 olcak .. sizce ben ne yapayim ?
kayınwalidemlerde 2 görümcem war büyük olan ewli 1 oğlu war orta2. sınıfta diğer görümcem bekar çalışıo .. torun yok..kocam tek erkek ailede we çok kıymetli :) dolayısıyla bende şansıma :))) onlar hiç sormaz karışmaz bebek olayına ama bebek olunca bayrama çewirirler biliyorum .. kayınbabam özellikle..

erken mi diyorum,acaba 1 yıl beklesem mi diyorum, yaz tatili war deniz hawuz war hamileliğin ilk aylarında girilir mi bilmiyorum,ya da gezmeme engel olur mu düğün dernek okadar çok ki .. kocam da sordu bebek yapalım mı diye 2-3 gün önce...hazır mı bilmiyorum .. ben hazırmıyım bilmiyorum ... denemedik daha bakim olacak mı onu da bilmiyorum .. yaşımız geçio diyorum .. hadi olmazsa en azından çaresine erkenden bakmaya başlarız diyorum .. bi de mesela regl dönemime 1 hafta war ne zaman bebek yapılır okudum ama anlamadım :) yumurtlama ne zaman oluyo falan diye ... bebek olunca bazı şeyler kısıtlanacak mı .. daha aklıma gelmeyen okadar çok soru warkii ....ya çoook kararsızım noolur bana yardım edin nooolur (

bilmiyordum canım, ilk kez duydum. öğrendiğim iyi oldu.zaten kurban borcum çok. Bi atanırsam 2-3 maaşım kurbana gider... Sınavında başarılar dilerim. Inşallah çok çok iyi geçer. Allah kolaylık versin. Hamilelik nasıl gidiyor? Bulantı ya da başka bir rahatsızlık var mı?

hoş geldin canım. Hepimizin de burada ilk çocuğu olacağı için biz de birbirimizden, çevreden öğrenmeye çalışıyoruz her şeyi. Bence yaşını, görümce çocuklarını, çevrenin isteklerini boşver. Ben de 1,5 yıldır evliyim, soranlara çocuk olmuyor dedik, bir daha da kimse sormadı. Hamdolsun ilk denemede de tuttu. Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap. Hatta senin kendini hazır hissetmen kocandan bile daha önemli. çünkü sen doğuracaksın ve de büyüteceksin. Senin bütün hayatını etkileyecek. Kendini çocuklu hayal et, neler hissediyorsun? Ben öyle karar verdim. Bu arada yukarıda araçlar linki var. Orada ovulasyon hesaplama aracı var. Oradan hesaplayabilirsin, çok kafanı karıştırma. Bi de adetten yaklaşık bir hafta sonra beyaz bir akıntı gelir, işte yumurtlama döneminde oluyormuş. Ben de hamile kalmak istediğimde öğrenmiştim. Eğer karar verirsen de mutlaka doktor kontrolünde yap, en sağlıklısı da o olur. Gerçi ben doktora gittim, bir işe yaramadı ama sen inşallah iyi bir doktor bulursun.
Bu topikte her zaman söylemişimdir. Hatta kızlar okumaktan bıkmıştır. Ama benim felsefem bu: Hayat gerçekten ertelemeye gelmiyor.

Çok sağol canım inşallah :)
Ben biraz fazla heyecanlı ve aceleci davrandım sanırım.
Dr. şuan çok iyi seviyorum kendisini fındık kurdu gibi biri
Ufak tefek bilgide veriyor ben sormadan.
Ama bana başka bi dr. tavsiye ettiler genel cerrah var tanıdığımızın tanıdığı :)
Ona mı gitsem diyorum ama kendi dr. memnunum ikilemede kaldım şimdilik.

Bende kalp atışlarını duymadım kendide dinlemedi sadece kalp atışları aktif artık canlanmış dedi.
Haftasını ve boyunu ultrasyondan bakıp söyledi. Her seferinde bi foto veriyor.
Haftasıda tam benim hesapladığım gibi çıkıyor çok şükür.. İlk zamanlar başka dr. korkuttu ama şuan çok iyiyim.
İnşallah sanada doğru düzgün bi dr. denk gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…