- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.441
Kiz sen test yapmak icin üc gun nasi bekledin ben bekleyememistim valla :)) ayy hafi bakalim canim kan testi kesin yaptir ama canim :)
Off kan testini anca çarşamba günü yaptıracağım
Eltim doğum yaptı eşimin izni var bu akşam onlara gideceğiz,
Salı akşam döneceğiz, şehir dışındalarda.
Mecbur bekleyeceğiz.
Ama bu test bile mutlu etti beni.
3 gün hep adet olacakmışım gibi bekledim Kübra üzülmek istemedim ama çok şükür Allahıma ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)
canım ben de test yaptığımda aynı çizgi çıktı. Allah'ın izniyle hamilesin.Eki Görüntüle 408329
kızlar lütfen yorum yapın bu testin sonucu nedir?
Hamileyim dimi3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor
İlk bebeğini düşünenler yerini ilk bebeğini bekleyenlere bırakmış ne güzelinşallah biz de katılırız o gruba en yakın zamanda.Bebek düşünmeye başladıktan ortalama ne kadar zaman sonra hamile kaldınız kızlar?Bir de süreyi kısaltan önerileriniz var mı?Biz daha 2 aydır düşünüyoruz,umarım çok beklemeyiz
canım ben de test yaptığımda aynı çizgi çıktı. Allah'ın izniyle hamilesin.çok mutlu oldum, hayırlı olsun inşallah,amin. Hep beraber doğururuz artık kızlar
Kızlar size belki saçma, belki mantıklı gelecektir, bilmiyorum. Ben çok merak ettim, araştırdım. Karnımızdaki bebeğe ruhu bazı rivayetlere göre 40. Günde, bazılarına göre 120 günde veriliyormuş. Ama 40. Gün rivayeti daha çok kabul ediliyormuş. Ruhu verilirken dört melek gelip onun fiziksel özelliklerini, kaderini de belirliyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru? Ama ilgimi çekti. O dönemde anne ve babanın rolleri çok önemliymiş.
Hayırlı olsun canım benim..Eki Görüntüle 408329
Kızlar lütfen yorum yapın bu testin sonucu nedir?
Hamileyim dimi3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor
Kızlar size belki saçma, belki mantıklı gelecektir, bilmiyorum. Ben çok merak ettim, araştırdım. Karnımızdaki bebeğe ruhu bazı rivayetlere göre 40. Günde, bazılarına göre 120 günde veriliyormuş. Ama 40. Gün rivayeti daha çok kabul ediliyormuş. Ruhu verilirken dört melek gelip onun fiziksel özelliklerini, kaderini de belirliyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru? Ama ilgimi çekti. O dönemde anne ve babanın rolleri çok önemliymiş.
Hayırlı olsun canım benim..Ne güzel yaa her sabah foruma baktığımda birinin hamile olduğunu öğreniyorum.. Rabbim isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin İnşaallah..
Bana da görümcem söylemişti.. İlmihalde okumuş.. Doğruluk payı oldukça yüksek..
Ben bunu hiç duymadım ama 40.gün olabilir diye düşünüyorum. 40 rakamı önemli.
Allahım güzel kaderler yazsın inşallah (amin)
Kızlar eltimin bebeği pztrsi doğdu perşembe günü doğuştan ayaklarının içe doğru yamuk olduğunu söylemişler
Ve başka bi hast. göndermişler bebeğin bacaklarını alçıya almışlar ama hiç bir zaman normal olamaz demişler.
Küçük bi ilçede oturuyorlar dr. bi hafta sonra alçıdan çıkarıp izmire yollayacakmış.
Çok üzüldüm, siz böyle bişey duydunuz mu? Bilginiz var mı?
merhaba bende ilk çocuğumu düşünüyorumm hatta istiyorum ama kafam karışık..yasmin kullandım bu ay bıraktım we korunmadık...şimdi hamile kalırsam tehlikelimi..bazı yerlerde haptan hemen sonra hamile olursan düşük tehlikesi war diyorlar doğruluğu nedir acaba
merhaba bende ilk çocuğumu düşünüyorumm hatta istiyorum ama kafam karışık..yasmin kullandım bu ay bıraktım we korunmadık...şimdi hamile kalırsam tehlikelimi..bazı yerlerde haptan hemen sonra hamile olursan düşük tehlikesi war diyorlar doğruluğu nedir acaba
Bu yasmin dediğiniz şey nedir acaba..? :44:
Doğum kontrol hapı ama ben adet düzensizliği için kullanmıştım :)
Anladım canım teşekkür ederim.. Benimde cuma günü görümcem doğum yaptı. Bir oğluşu oldu. İlk doğduğunda emmemiş şimdi ise anca karanlıkta emiyormuş.. ışıkta kaşlarını çatıyormuş..
Işığa alışamamış demek ki :)
Eltimin sütüde gelmemiş sanırım.
Bakalım ne olacak.
Belki de :) :) bide hep uyuyo :)
İnşaallah gelir yaa o çok zor bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?